trešdiena, 2011. gada 5. oktobris

Kur tu teci gailīti.


Kur tu teci gailīt,no paaudzes paaudzē nododas, tautas dziesmai skanot cauri dzīvei, nesot dzīves jēgu Jaņ enerģijā sildot visu sirdis.Gaiļu dziesmā mostas rīts dabas norisēm, rīta stundas zelta vērtē. Vakars nāks gandarījumā par paveiktajiem dienas darbiem ar atslābumu - Iņ enerģiju. Guļot saldā miegā atpūšamies , uzņemam spēkus nākamās dienas sparam.Diena un nakts tik atšķirīgas abas ir viena diennakts, Iņ un Jaņ enerģijas apkopojums tevī dod līdzsvaru, vīrietis un sieviete saplūstot enerģijām papildina viens otru kļūstot par vienu veselu pilnvērtību.Infrasarkanais starojums no saules cilvēkā ieplūst rīta agrumā, infrasarkanā starojuma apmaiņa notiek starp vīrieti un sievieti.Pilnvērtīgai dzīvei vajadzīgi viens otram vīrietis un sieviete.Tāda ir reālā dzīves pasaka, ko tur vairāk lai saka,kuru veido tava un mana potence bagātīgi skaistu mūžu dzīvojot saplūstot vienā veselā un starp jaunību un vecumdienām tikai tāds liels gada skaitlis posmā fiksēts.Harmonijā visi gadi labsajūtā izbaudīti mīlestībā vienam otru papildinot. Atklātībā vienam pret otru laicīgi novērstas radušās problēmas likvidējot traucējumus atkal zirgam mugurā auļo līdz nemanāmi sasniedz mūžības slieksni...
Sargā vīrieti pats sevi! Tu esi vajadzīgs sievietei!
Draudi var uzbrukt jebkurā dzīves posmā, tāpēc jāpievērš īpaša uzmanība RESNĀS ZARNAS darbībai, jo tur rodas tā saknīte prostatai,tālāk prostatīts un vēzis.
Mums starp paziņām, kaimiņiem, radiem un draugiem katram ir sava hronoloģija - pāragri aizgājuši iz dzīves vīrieši pēc 45 gadiem nesasniedzot pensionēšanās vecumu; onkoloģija vīriešu lietās, plaušu vēzis. Kāpēc? Ļoti vienkārša atbilde:" Resnā zarna strādā pārī ar plaušām. Asins kvalitāte nāk no resnās zarnas.Biezas asinis no pārmērīgas gaļas ēšanas."
Šodien dzirdēju no cilvēka stāstu par nāves soda izpildi austrumos (tieši kur to nepateica).Sodīto cilvēku ieslēdz telpā- būrī un ēdienā pasniedz vienīgi gaļu, kamēr pats mirst savā nāvē.
Skumji, bet patiesi gadījumi ir sastopami ikdienas dzīvē, kad cilvēks vēlas pats būt stiprs ēdot pārmērīgi gaļu nevarībā saļimst...
Rudenī obligāti jāpalīdz resnās zarnas aktivitātes laikā ar labu tīrīšanu; antilipīdu tēja + dubultā celuloze un daidžest tabletes un hitozāna kapsulas. ŠĶIEDRVIELAS UN VĒLREIZ ŠĶIEDRVIELAS!Burkāni, kāposti, bietes un citi dārzeņi palīdzēs tīrīt zarnu traktu, jutīsies lokanāks un stingrāks savās miesās.Ja neesi to nekad darījis, jautā droši savam TIENS produkcijas konsultantam! Sargā pats sevi VĪRIETIS un dzīvo vesels vīrietis līdz 120 gadiem, kā to pats Dievs ieplānojis!Tu esi vajadzīgs sievietei kā lietus zemes auglībai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru