sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

Kāpēc rudenī jūties tik drūms?


Rudens. Kādam patīk un kādam nepatīk. Rudenī vairāk drēgns gadalaiks, veļu mākoņi miglas kamolā sāk tīties, kādam mazliet paliek skumji un kādam ir nepanesamas skumjas. Kāpēc tik dažādi? Mēs visi esam dažādi un mūsu labsajūtā atspoguļojas rudens dabas norises. Organismā notiek liels stress apmaiņas procesos. Jaunībā, līdz 25 gadiem, notiek atjaunošanās process to īsti tā nepamanot. Pēc 25 gadiem sākas novecošanās process un mūsu vecumā pēc 50 gadiem jau notiek lielas izmaiņas organismā.
Sākas depresija - rudens ziemas depresija, kura nelabvēlīgi ietekmē uz virsnierēm, aizkuņģa dziedzera, vairogdziedzera darbību.
Depresijā kuņģa-gremošanas trakts; saasinās čūlu problēma, attīstās erozija. Vasarā viss bija brīņišķīgi! Organismu nodrošinājām ar beta karotīnu.
Uz rudeni var attīstīties onkoloģija.Drūmās dienas vairāk pavadām telpās. Skābekļa samazināšanās asinīs rada sirds problēmas. Cieš sirds - miokards.
Atgūt sevī līdzsvaru palīdzēs TIENS produkcija. Kāpēc TIENS produkcija strādā veiksmīgi visā pasaulē? TIENS produkcijā ar vislabāko tehnoloģiju ielikta līdzsvara fermentācija. Ja cilvēks pēc sava uzskata, iegribas, pirmo reizi mūžā izlietojis vienu TIENS produktu,kļūda nebūs, jo produkts iedarbojas uz visu organismu kopumā. Efektīgāk iedarbosies lietojot produktu kompleksā pēc sistēmas.
Palēlinoties asinsritei rodas hipoksija.
1.variants asinsrites uzlabošanai ir GINKO BILOBA - smadzenēs uzlabosies asinsrite, it sevišķi padzīvojušajiem cilvēkiem DZIRDEI, uzlabojas dzirdes nervs. Ginko biloba vislabāk strādā ķermeņa augšdaļā no jostas vietu virzībā uz galvu. No jostas vietu uz ķermeņa lejas daļu strādā sliktāk. Kāpēc? Nav noskaidrots.
2.variants ir IKANS kapsulas, kas transportē skābekli pa visu organismu. Kā parādās hipoksija, tā vairojas fibrozes, sablīvējumi - sabiezējumi audos. Skābekļa trūkumā rodas hipoksija, muskuļiem paaugstinās slodze, fibroze palielinās vēl vairāk, pazeminās imunitāte. Organismā uzkrājas pienskābe, viss sāp (kad krietni pastrādā dārzā).Ja pietiekoši skābeklis asinīs, veidojas ATF - enerģija. Aknu darbībai vajadzīgas aminoskābes, skābeklis. Labs avots aknas spēkam SPIRULINA un IKANS kapsulās.
Vairogdziedzera darbība ir saistībā ar skābekli. Nedrīkst būt vienpusīgs uzturs, jāsaņem DAŽĀDA VEIDA OLBALTUMVIELAS!
Sirds, aknas, vairogdziedzeris cieš no skābekļa trūkuma. Ikan kapsulas izpilda ielas darbu - ved pastaigā elpot svaigu gaisu. Ikan kapsulas ieteicams lietot 2 kapsulas dienā vismaz, 1 kapsula būs par maz. Vislabāk tukšā dūšā rīta agrumā, vai 1 stundu pirms ēšanas, vai 2 stundas pēc ēšanas.
Iekšējā skaistuma kapsulas ( sastāvā IKANS + GINKO BILOBA), iepakojumā 90 kapsulas, jūsu labsajūtai!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru