svētdiena, 2011. gada 16. oktobris

Tavai labsajūtai rudenī.


Nākošā rudens problēma ir kuņģis.Tavai labsajūtai, veselībai patstāvīgi jāpievērš uzmanība zemes elementam - kuņģim. Lai viss pārstrādātos vajag sālsskābi - kuņģa sulu.Kuņģī ir ļoti skāba vide PH1-2;
neaug baktērijas,
pārstrādājas barība,
nav smaguma sajūta pakrūtē.
Jauniešiem var būt mazāk par PH1 skābe, rodas 12-tu zarnu čūla. Padzīvojušiem cilvēkiem PH vairāk par 2, veidojas heliobaktērija, vēzis. Ja vairāk par PH6 kuņģa skābe, tad tas jau ir vēzis.
Pie visām kuņģa problēmām vajag BIOCINKU 20 mg dienā. Lai pasargātu 12-tu zarnu, vajag būt pietiekoši histomīns, ļoti grūti to regulēt organismā. Šūnas lizosomā izstrādājas histamīns, līdzko iziet no šūnas, rodas apsarkums, tūskas. Neļauj vairāk veidoties histamīnam un to satur šūnā, regulē KALCIJS un HOLIKĀNS. Pie visām alerģijām fonā jābūt 3-4 kapsulas dienā holikāns, pie saasinājumiem var būt līdz 8-10 kapsulas dienā.HOLIKĀNS APGĀDĀ VISU ORGANISMU AR SKĀBEKLI! Sarkano vīnu 150 ml pokālu izdzert- ļoti jauki asinsritei, vairāk nevajag, citādi aknai skādēs, kaitēs.
Cilvēkam dienā jāsaņem tauki;
jaunam cilvēkam 40% - 40 g taukus dienā,
30%-30 g taukus dienā,
ja gribi tievēt, tad 20% - 20g taukus dienā.
Ja gribi ēst speķi, krējumu, tad izdzer HOLIKĀNU! Lietojot holikānu nebūs krūšu vēzis.
Rudenī vēl vajag lietot unikālu šķiedrvielu DAIDŽEST tabletēs, kas veido želeju, satur divu veidu baktērijas bifido un lakto. Zaļais anīss novērš gāzes. Daidžests ir ūdenī šķīstošā un nešķīstošā šķiedrviela. Pie divertikulozes ļoti labi daidžestu pieņemt starp ēdienreizēm.
Žults?Žults atbild par vit.A,D,E,K,F uzsūkšanos. Žults funkcijai vajag lecitīnu. Lieto ēšanas laikā vai tūlīt pēc ēšanas. Lecitīna kursu 4-6 nedēļas ēšanas reizē, pietiek 1 paciņa pulveris, jo tā ir taukviela. Ja nav žultspūšļa, ļoti labi lietot lecitīnu ilglaicīgi vai ķiplokeļļu kapsulās. Lecitīnu satur arī biokalcijs smadzeņu darbības uzlabošanai, labi aknām un smadzenēm, pret stresu.
Pacelt hemoglobulīnu? Vajag lietot dzelzi un vit.E. Vakardienas biešu sula, 1 ēdamkarote pirms ēšanas dzert.
Kad gremošanas trakts kārtībā, asinsrite silda un baro, apģērbs uzvilkts ķermenim atbilstoši gadalaikam, tad vienkārši nevar būt depresija. Nav slikta laika, ir slikts apģērbs.
Lai jums vienmēr ir silti rudens vējos un lietū, arī mazas, mazas skumjas - normāla parādība, kad skurstenī kauc neganti vēji,krāsnī sprakšķ degot bērza malkas pagales, klusi spēlē mūzika un tu, mans dzīves draugs esi vienmēr kopā ar mani, papildinājums viens otram, dzīves pilnīgums.Patīkamu labsajūtu un saldus sapņus, jums visiem rudens vēsumā sajust sirds siltumu, rudens dāsnumu un krāšņumu!Nepaliec viens savās četrās sienās, ej pie ļaudīm, piezvani kādam, būs noteikti tevī savādākas izjūtas, tu esi vajadzīgs kādam citam cilvēkam!Esi ļoti, ļoti vajadzīgs, tevi vienmēr gaida sirds siltums ļaudīs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru