svētdiena, 2015. gada 19. jūlijs

Ar ko īpašs tonometrs SF-852?

Vai vajag man iegādāties asins spiediena mērītāju?Daudzi cilvēki nemaz nezin savu asins spiedienu, viņš domā ka viss kārtībā, jo dakteris kādreiz viņam ir mērījis - normāls.Cik maksā? Cenas ir dažādas, dažādu kompāniju ražojums nopērkams jebkurā laikā un jebkurā aptiekā, kad pienāks laiks vajadzībai, tad arī nopirkšu: tā domā vairākums cilvēku. Jā, tā ir taisnība; daudz un dažādi tonometri.
 Kur ir tas knifiņš tonometrā SF-852 no Tiens apslēpts?Tiens4You Partner Image LargeIzmēra asins spiedienu un ārstē asinsvadus ar zemās frekvences impulsu palīdzību.Protams tam visam vajadzīgs laiks un pacietība pašam priekš sevim, lai sasniegtu vēlamo rezultātu bez lieki nevajadzīgiem izdevumiem.
Hipertonija ir viena no vissvarīgākajām slimībām draudoša cilvēka dzīvībai.Jo augstāks asins spiediens cilvēkam, jo lielāks risks sirds asinsvadu slimībām un insultam.Diemžēl, ja ar kādu no jums tas notiks, cik tad tas viss maksās?Medicīnas pakalpojumi slimnīcā un to apmaksa, ja izdzīvo, tad invaliditāte uz laiku vai uz mūžu, aprūpētājam izdevumu apmaksa... tas viss maksā milzīgu naudu un nervus tuvākajiem cilvēkiem.
Tāpēc, jo agrāk veikta diagnostika, kā arī profilakse, jo labāk; savlaicīga ārstēšana, profilakse veselībai, atbrīvos no hipertonijas saglabājot dzīvību un veselību.
Tonometrs SF-852 - mikrokompjūters ar augstā asins spiediena pazemināšanu.Automātiski rokas tonometrā paaugstinātā asins spiediena samazināšanai izmantots jaunākais Japānas kontrolieris, kas palīdz savienot sevī elektroniskās tehnikas sasniegumus un Ķīnas tradicionālās medicīnas zināšanas - adatu terapija un piededzināšana (Čžeņ-Czjū).Vienā aparātā apvienotas divas funkcijas; asins spiediena mērīšana un paaugstinātā asins spiediena ārstēšana.Tonometram SF-852 klāt pievienota instrukcija par pareizu pielietojumu.
Cik maksā? Parasti 130PV=130EURO. Pašlaik kompānijā Tiens akcija -50% un tas maksā tikai 65PV=65EURO. Izdevīga cena?Tas notiek vasarā, sirds -asinsrites aktivitātes laikā, labāk un veiksmīgāk sasniegt vajadzīgo rezultātu, lai cilvēks dzīvotu laimīgs veselībā!Veiksmi jums un mums visiem!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru