trešdiena, 2015. gada 22. jūlijs

TIENS KARDI.

Vasara sirds aktivitātes laiks un tieši laikā pie mums Latvijā ir nonācis jaunais produkts Tiens Kardi krila eļļa ar amarantu un smiltsērkšķi, lai sirds sūknētu asinis pa Dzīves upēm - asinsvadiem un dzīvotu veselībā.Ne jau par slimībām runāsim, bet gan par uzturu kas uztur organismu veselībā. Šoreiz vēlreiz par unikālo Tiens Kardi krila eļļu.
 Attēlu rezultāti vaicājumam “tiens kardi”
TIENS KARDI krila eļļa ar amarantu un smiltsērkšķi.
No pasaules vistīrākajiem ūdeņiem.
Krila eļļa ar amarantu un smiltsērkšķi.
Uztura bagātinātājs, tīrs un dabīgs Omega-3 taukskābju avots, nerada pēcgaršu. TIENS Kardi krila eļļa iegūta Antarktikā, pasaules vistīrākajos ūdeņos. Antarktikas krils ir visdabīgākais jūras Omega-3 taukskābju avots.

Videi draudzīga krila iegūšana.
Krila eļļu iegūst, izmantojot patentētu, videi draudzīgu tehnoloģiju, kas nekaitē dabai un neizjauc tās procesus. Lai saglabātu krila augsto kvalitāti, to rūpīgi apstrādā uzreiz pēc savākšanas.
TIENS Kardi krila eļļas piegādātājs ir ieguvis Marine Stewardship Council sertifikātu, kas apliecina tā ieguldījumu dabas aizsardzībā un zinātniskajos pētījumos.

TIENS Kardi priekšrocības.
Palīdz uzturēt labā stāvoklī sirdi un asinsvadu sistēmu.
Palīdz samazināt "sliktā holesterīna" (LDL) daudzumu.
Palīdz uzturēt veselas locītavas un nodrošina komforta sajūtu.
Baro šūnu apvalkus, uzlabo smadzeņu darbību un atmiņas kvalitāti.
Nodrošina pienācīgu nervu sistēmas darbību.
Bagātināta ar antioksidantiem.

Kas ir krils?
Krils ir sīka, garnelēm līdzīga, puscaurspīdīga vēžveidīga suga, kas lielos daudzumos dzīvo dažos mūsu planētas okeānos, galvenokārt, Antarktikā. Krilu vāca un lietoja uzturā jau kopš 19.gadsimta sākuma vai pat agrāk. Japānā to uzskatīja par delikatesi.
Šobrīd krils ir atzīts par jaunu un bagātīgu jūras Omega-3 taukskābju avotu, kuram piemīt dažādas veselību uzlabojošas īpašības.
 Attēlu rezultāti vaicājumam “kas ir krils”

Kāpēc krils?
Mazs, sarkans un iedarbīgs.
Uzsūcas ātrāk un vieglāk nekā zivju eļļa.
Nav zivju pēcgaršas un atraugu.
100% dabīgs produkts, bez piesārņojuma.
Pasaulē vistīrākais jūras Omega-3 taukskābju avots.
Iegūts videi draudzīgā un ilgtspējīgā veidā.

Galvenās sastāvdaļas.
Krila eļļa.
Krila eļļas unikalitāte slēpjas apstāklī, ka vērtīgās taukskābes ir fosfolipīdu formā. Fosfolipīdi veido mūsu organisma šūnu membrānu strukturālo pamatu. Mūsu organisms viegli atpazīst, pieņem un izmanto krila eļļu.
Šī iemesla dēļ mazāks krila eļļas daudzums var nodrošināt labākus rezultātus nekā parastās Omega-3 taukskābes, kuras iegūst no zivīm.Krila eļļas Omega-3 taukskābes satur lielu daudzumu astaksantīna, kurš ir bagātīgs antioksidantu avots.
Astaksantīns ir krila eļļā esošais sarkanais pigments. Tas ir ļoti spēcīgs antioksidants, kas palīdz organismam cīnīties ar brīvajiem radikāļiem.
Brīvie radikāļi izraisa dažādas slimības un paātrina novecošanas procesu. Tādēļ astaksantīns tiek uzskatīts par pretnovecošanās līdzekli.
Veselības uzturēšanai ļoti nozīmīgas ir divas Omega-3 taukskābes: dokozaheksaēnskābe (DHA) un eikozapentaēnskābe (EPA). Tās rūpējas par sirds veselību, stiprina imūnsistēmu un palīdz saglabāt labu redzi.

Amarants.

Amarants ir augs, kura ekstrakts bagātīgi satur skvalēnu un stanolu. Skvalēnam piemīt spēja samazināt holesterīna un triglicerīdu koncentrāciju asinīs.
Amaranta graudu sastāvā ietilpst vērtīgie B grupas vitamīni, svarīgi minerāli (kalcijs, dzelzs, kālijs, cinks, varš un mangāns), kā arī proteīniem bagātas aminoskābes.

Smiltsērkšķis.Attēlu rezultāti vaicājumam “smiltsērkšķis”

Smiltsērkšķis ir dabīgs un ļoti bagātīgs vitamīnu avots (tajā ir 15 reizes vairāk C vitamīna kā apelsīnos), tas satur arī karotenoīdus un flavonīdus. Smiltsērkšķa sastāvā ir spēcīgi antioksidanti, kuri palēnina novecošanās procesu un uzlabo ādas izskatu.
Smiltsērkšķis stiprina holesterīna homeostāzi un regulē asinsspiedienu, jo tā sastāvā ir palmitīnsskābe, bagātīgs Omega-7 nepiesātināto taukskābju avots. Tā palīdz samazināt "sliktā holesterīna" (LDL) un palielināt "labā holesterīna" (HDL) daudzumu artērijās.

Skaidri zināma izcelsme.

Mēs varam precīzi pateikt, kurā vietā Antarktikā ir iegūta krila eļļa, kas atrodas TIENS Kardi kastītē. Apmeklējiet www.tiens.lv. Ievadiet GPS kodu, kas norādīts uz Jūsu TIENS Kardi kastītes, lai noskaidrotu, kurā pasaules kartes vietā iegūta Jūsu krila eļļa.

Cik maksā? 
35PV=35EURO parasti. Labākā ziņa uz šo dienu - akcija -25% jūlijā un augustā 1 iepakojums maksā 26.25EURO.
Esat laimīgi lietojot TIENS KARDI!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru