otrdiena, 2015. gada 21. jūlijs

Spakare līnija ar kaņepju eļļu.

Kaņepes ir universāls augs un to var lietot ļoti dažādos veidos. Senos laikos no kaņepēm izgatavoja burukuģu virves. Tagad modes dizaineri kaņepju šķiedras izmanto unikālu apģērbu izgatavošanai. No kaņepju sēklām izspiež eļļu, kuru izmanto skaistumkopšanā, un tā ietilpst arī mūsu SPAKARE līnijas produktu sastāvā.

Kaņepju sēklu eļļa kļūst arvien populārāka skaistuma industrijā, jo tā ir viena no bagātākajiem Omega-6 un Omega-3 taukskābju (EFA) avotiem. Kaņepju eļļas sastāvā abas šīs taukskābes ir ideālā līdzsvarā un palīdz padarīt ādu veselīgu un skaistu.Lielais vitamīnu A,Cun E daudzums padara kaņepju eļļu par lielisku antioksidantu, kas dara brīnumus ar ādas un matu izskatu.

Kaņepju sēklu eļļa baro ādu, atjauno, mitrina un aizsargā to no priekšlaicīgas novecošanas. eļļa ir piemērota arī sausai, jutīgai un problemātiskai ādai. Tā novērš un mazina ādas problēmas, piemēram, ekzēmu un akni. Kaņepju eļļas sastāvā ietilpst antioksidanti un B grupas vitamīni, kuri vairo skaistumu. Tai piemīt nomierinošs efekts pēc sauļošanās.

Spakare ĶERMEŅA BALZAMS AR KAŅEPJU EĻĻU UN ŠĪ SVIESTU mitrina un mīkstina. 400ml
Ķermeņa balzama sastāvā ietilpst dazādas barojošas un mitrinošas vielas, kas ilgstoši mitrina ādu, un tā kļūst  maiga un elastīga. Ķermeņa balzama sastāvā ir arī kaņepju eļļa, kas bagāta ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, kā arī tajā ietilpst E vitamīns, šī sviests, klinģerīšu ekstrakts un provitamīns B5. Balzams aizkavē priekšlaicīgu ādas novecošanos un mazina iekaisumu. Āda kļūst tvirta, starojoša, aizsargāta un mundra. Pateicoties tā maigajai tekstūrai, balzams ātri iesūcas un rada viegli aromātisku, samtainu spīdumu uz ādas.

Lietošana:Uzklāt balzamu uz visa ķermeņa ādas un maigi iemasēt ar apļveida kustībām no rīta un vakarā.
Piemērots ikvienam, kam nepieciešams barojošs ķermeņa kopšanas līdzeklis ar antioksidanta iedarbību.

Iedarbība.
Kaņepju eļļa baro un aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanas.
Šī sviests pasargā ādu no izžūšanas, UV staru iedarbības, krasām klimata izmaiņām un vides piesārņojuma.
Kliņģerīšu ekstrakts dezinficē sīkas brūces un mazina ādas iekaisumu. Tas balina ādu un noverš izsitumu veidošanos.

Spakare DUŠAS ŽELEJA AR KAŅEPJU EĻĻU UN E vitamīnu. 400 ml.
Atsvaidzinoša dušas želeja ar kaņepju eļļu, E vitamīnu un olīeļļas aktīvajām vielām ir īsts atradums - tā palīdz uzturēt ādas dabisko mitruma līmeni, nomierina ādu mazgāšanas laikā, nepadara to sausu un savilktu.Maigi attīra ādu, mitrina un atsvaidzina. Piemērota visiem ādas tipiem, arī sausai, ļoti jutīgai un kairinātai ādai.

Lietošana: Uzklāt uz mitras ādas un iemasēt. Pēc mazgāšanās labi noskalot.

Iedarbība.
Kaņepju eļļa baro un pasargā ādu no priekšlaicīgas novecošanas.
Olīveļļā esošās barojošās vielas uzlabo ādas elastību.

Piemērota ikvienam, kurš vēlas mazgāšanos dušā pārvērst par īstu relaksācijas procedūru.

Spakare ŠAMPŪNS AR KAŅEPJU EĻĻU UN PROVITAMĪNU B5 uzmundrina un nomierina. 400 ml.
Uzmundrinošs šampūns ar kaņepju eļļu, provitamīnu B5, olīveļļas aktīvajām vielām, E vitamīnu un dabīgu aktīvu vielu koncentrātu. Tas attīra, mitrina un aizsargā jebkuru matu tipu.Tā īpaši maigais sastāvs ir piemērots arī visjutīgākajiem, krāsotiem, sausiem un bojātiem matiem. Šampūns ir piemērots biežai lietošanai. Kaņepju sēklu eļļa, kura bagāta ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, palīdz uzturēt dabisko mitruma līmeni, baro matus un piešķir spīdumu.

Lietošana: Uzklāt šampūnu mitriem matiem, iemasēt matos un galvas ādā. Pēc mazgāsanas labi izskalot.

Iedarbība.Kaņepju eļļa baro un aizsargā matus no priekšlaicīgas novecošanas.
Provitamīns B5 palielina ūdens daudzumu matu struktūrā un uzlabo to elastību.

Spakare MATU KONDICIONIERIS AR KAŅEPJU EĻĻU UN JŪRAS AĻĢĒM baro un mitrina. 400 ml.
Barojošs matu kondicionieris ar kaņepju eļļu un jūras aļģēm, kviešu proteīniem un provitamīnu B5 mitrina un nostiprina matus un galvas ādu. Kaņepju sēklu eļļa, kura bagata ar Omega-3 un Omega-6 taukskābēm, palīdz atjaunot matu spīdumu un dzīvīgumu, padara tos vieglāk ieveidojamus. Piemērots ikdienas lietošanai visiem matu tipiem, arī sausiem un bojātiem.

Lietošana: Uzklāt kondicionieri izmazgātiem, mitriem matiem, pēc 2-3 minūtēm izskalot. Ja mati ir ļoti sausi arī pie saknēm, iemasēt arī galvas ādā. Labi izskalot ar ūdeni.

Iedarbība. Kaņepju eļļa baro un pasargā matus priekšlaicīgas novecošanas.
Īru sūnas (sarkanās aļģes) ekstrakts satur barojošas vielas, kuras jau izsenis tiek lietotas, lai mati un āda atgūtu jaunavīgu izskatu. Tas padara galvas ādu maigu, bet matus pavisam gludus, atvieglojot ķemmēšanu un pasargājot no savelšanās.
 

Cik maksā? Šampūns 12 EURO, pārējie visi vienādā cenā - 13 EURO. P.s. Pašlaik jūlijā (23. jūlijs pēdējā pirkuma diena, no 24.jūliju jau sākas augusta iepirkumu mēnesis)uz visu SPAKARE līniju atlaide -25%, tātad viens iepakojums 9.75 EURO.Šampūns akcijas cena 9 EURO.
Veiksmīgu pirkumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru