pirmdiena, 2015. gada 20. jūlijs

Tiens TS maskas.

Mirdzoša, atpūtusies un jaunāka āda lietojot Tiens TS maskas.
Lietošana.
Uzklāt masku pēc sejas tīrīšanas un tonizēšanas.
Maska sastāv no 3 slāņiem. Augšējais slānis - zils audums, vidējais slānis - zīdaina maska, apakšējais slānis - balta plēvīte.

Maskā ir iegriezumi acīm un mutei.
1. Noņemt balto plēvīti.
2.Uzlikt zīdaino masku uz sejas, ievērojot paredzētās vietas acīm un mutei.
3.Uzklāt masku uz sejas un noņemt zilo augšējo slāni.
4.Novietot tā, lai maska pieguļ sejai.
5.Noņemt masku pēc 15-20 minūtēm un maigi iemasēt atlikušo sastāvu sejas ādā.

Masku ieteicams lietot 2-3 reizes nedēļā.

Tiens TS maskas SPA salonam līdzvērtīga palutināšanas procedūra savas mājas komforta apstākļos.

TS mitrinoša maska.
Galvenā maskas sastāvdaļa ir dziļi mitrinoša viela, kas iegūta no gliemežu esences. Sastāvā ir arī citas mitrinošas vielas: alvejas lapu sula, jūras zvaigznes ekstrakts, granātābola ekstrakts un hialuronskābe, kas padara ādu gludu un elastīgu. Maska spēj nodrošināt dziļu mitrināšanu, kā arī izveido uz ādas mitrinošu kārtiņu, kas pasargā to no izžūšanas.

Augu ekstraktu un mitrinošu vielu kombinācija spēj atjaunot ādu un samazināt krunciņas, lai āda izskatītos jauna un starojoša. Sniega lotosa (Saussurea involucrata) ekstrakts var pasargāt ādu no novecošanas un ir īpaši piemērots nobriedušai ādai.
Maska mitrina ādu, padara to mirdzošu un starojošu.

TS uzmundrinoša maska.
Maskai piemīt īpašas spējas atjaunot ādu un pasargāt to no brīvajiem radikāļiem. Orhidejas un sniega lotosa (Saussurea involucrata) ekstrakti atdzīvina un uzmundrina ādu, padara to maigu, gludu un piešķir jaunāku izskatu. Maskas sastāvā ir antioksidanti, kas uzveic grumbas.

Kviešu glutēns, hialuronskābe un spilanta ziedu ekstrakts (Spilanthes acmella vai jambu, kā to sauc auga dzimtenē Brazīlijā) var pabarot ādu un uzlabot sausas vai nobriedušas ādas spēju uzturēt mitrumu.

Papildus spilanta ziedu ekstrakts palīdz atslābināt sejas saspringumu un vizuāli samazina mīmikas grumbas un krunciņas.Tas iedarbojas tieši uz fibroblastiem un kolagēna šķiedrām, kas atrodas ādā, izmantojot to dabisko spēju kustēties un sarauties.

Kad ādas fibroblasti tiek stimulēti ar spilantolu, tie saraujas, savelkot arī kolagēna šķiedras, kuras padara ādu stingrāku un nostiprina to. Grumbas un krunciņas izlīdzinās, kļūst nemanāmākas,mazinās sejas saspringums. Kosmetoloģijā spēju aizkavēt zemādas muskuļu, īpaši sejas muskuļu, saraušanos sauc par "botoksam līdzīgu iedarbību".
Āda var kļūt maigāka, elastīgāka, ievērojami atpūtusies un jaunāka.


3 iemesli, kāpēc vērts uzklāt masku jau tūlīt pat:
Maskas uzklāšanai vajadzētu kļūt par ikvienas sievietes ādas kopšanas rituāla sastāvdaļu. Katru dienu izbaudot dažas relaksējošas minūtes, ādas izskats ievērojami uzlabosies. Tas būs redzams un sajūtams.

Mirdzoša āda.
Maskas var ievērojami uzlabot ādas vispārējo stāvokli, padarīt ādu maigāku un gludāku. Tās piešķir ādai starojošu mirdzumu un svaigāku jaunāku, izskatu.

Citi kosmētikas līdzekļi labāk iedarbojas.
Masku uzklāšana sagatavo ādu citu kosmētikas līdzekļu uzklāšanai, un tie labāk iedarbojas. Ja vēlaties, lai serums vai krēms ātrāk un dziļāk iesūcas ādā, tad sejas maska ir absolūta nepieciešamība. Regulāri uzklājot maskas, iespējams nodrošināt citu kosmētikas līdzekļu labāku iedarbību, iegūstot gaidīto rezultātu.

Relaksācija.
Sejas maskas ne tikai lieliski uzlabo ādas izskatu. Tām ir sava veida terapeitiska iedarbība. Sejas maskas uzklāšanu var uzskatīt pat par greznību. Atliciniet nedaudz laika tikai priekš sevis, uzklājiet masku un izbaudiet šī procesa burvību. Tas ne tikai atslābinās ķermeni un prātu, bet arī padarīs ādu pasakaini skaistu.

Cik maksā?
TS mitrinošā maska 30PV=30EURO
TS uzmundrinošā maska 30PV=30EURO
Šobrīd jūlijā un augustā akcija katrai maskai atsevišķi -25% atlaide (30-7.50=22.50EURO)
45EURO maksās abas (mitrinošā un uzmundrinošā) maksas. 15 EURO ekonomija jūsu makā un mirdzoša āda sejā.
Veiksmīgu izvēli!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru