otrdiena, 2018. gada 15. maijs

To nav lemts zināt nevienam!

Tu nekad nevari būt drošs par to, vai rītdiena pienāks.Ja tu kaut ko vēlies izdarīt, dari to tagad - tu nekad nezini,kura iespēja būs tava pēdējā.
Kā gadalaiki, viss mainās tavā un manā dzīvē; ar kāpumu un kritumu, ar guvumu un zaudējumu, ar aiziešanu mūžībā un jaunu dzīvību šai saulē piedzimstot, tikai vienu mēs zinām visi-ja neko nedarīsim, tad nekas arī nebūs.
Lai cik mazrunīgi dzīvē esam, mēs saviem vārdiem un roku glāstiem protam viens otram pateikt paldies par visu, ko esam darījuši otra labā. Paldies Dievam par pretī sūtīto cilvēku, kurš kā sēklu zemē, manī sēj vērtīgāko informāciju. Ne jau visas sēklas uzdīgst un pārtop augļu kokā uzreiz; katrai sēklai savs dīgšanas un aprūpes laiks, attiecīgs klimats. Šo klimatu informācijas apstrādei veidojam mēs paši cilvēki! Pieņemot pareizu informāciju ejam mums vajadzīgajā virzienā pa Dzīvības ceļu nesot savu Dzīvības sveci sargājot tās liesmu spoži degot.
Cik ilgs mūžs mūsu Dzīvības svecei? To nav lemts zināt nevienam!Mūsu mūžam Dieva limits sniegts katram atšķirīgi, no visīsāko līdz visgarākajam.
Vai spēšu izkāpt no nevarības?Ja Dieva atvēlētais limits mūžam jau teju teju tiek izsmelts, tad vienkārši atviegloti sagatavots aiziešanai būsi un tavi darbi padarīti virs zemes šīs. Par visu esi pateicis paldies pats savai rīcībai un gribai nezaudējot ticību rītdienai!
Visiem ir iespēja gūt visvērtīgāko informāciju 2018.gada 19.-20.maijā veselības seminārā  Days Hotel Riga VEF, Brīvības gatvē 199C, vadīs starptautiskā Tiens lektore Farida Bikbajeva.
Parūpējies šodien pats par sevi, lai rītdienā satiktos mēs!Uz satikšanos!
Biļešu cenu svārstība atbilstoši rīcībai-katram savādāka; no 40 euro- 0.00 euro. Bezmaksas biļete visiem jaunajiem distribjūtoriem, kuri līdz 19.maijam ir iegādājušies  produkciju 100 PV vērtībā.

Attēlu rezultāti vaicājumam “farida bikbajeva”

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru