otrdiena, 2018. gada 22. maijs

Universālā shēma organisma atjaunošanai.

Attēlu rezultāti vaicājumam “ticība”Kā jau bija ziņots iepriekš par veselības semināru Rīgā, tas notika pagājušajās brīvdienās Vasarassvētku laikā mīļā, siltā patīkamā vidē TIENS saimē kopā ar mūsu skolotāju, starptautisko lektori, dakteri (stāžs 37 gadi)Faridu Bikbajevu no Kazaņas. Paldies kompānijai Tiens par augstvērtīgo produkciju, paldies pašiem sev par izveidoto pieredzi, paldies gaišajiem prātiem, kuri no tumsas izved cilvēkus! Kas ir tumsa? Nezināšana! Kas ir tumsa? Nevarība slimībā!
Kas un cik šodien maksā? Viss maksā dārgi!
Dārgi izmaksā nevarība; medikamenti, ārstu pakalpojumi, tuvinieku rūpēs iestājas nespēks un neticība, kā arī agrāk vai vēlāk tuvinieka zaudējums.
Informācija pareizajā virzienā parāda ceļu un cilvēku ticībā, pacietībā izved no tumsas. Ir atšķirība?Pāragri tumšais kaps vai celties nostāties uz savām kājām iet tālāk sava mūža ceļu pilnvērtīgi baudot dzīves smaržu? Šie vārdi nav tukši, bet no dzīvas dzīves pieredzē radīti. Šajos vārdos reiz apslēptās bailes pārvērtušās priekos un baudā, nespēks pārveidojies spēkā.Reiz nevarīgais, neticīgais cilvēks pārtapis pieredzes bagātajā zinošajā cilvēkā, kā atslēdznieks ar instrumentu kasti,dodas palīgā nevarīgajam, kurš vēlas savu nevarību pārkausēt varībā.Tā ir vislielākā svētlaime, gandarījums cilvēkā redzot sava darba rezultātu.
Daudzas vēstures dzirdētas, daudzas vēstures pašiem veidotas un kulminācijā svētku konferencē pasniedzot dalītos ar visiem klātesošajiem
Ir tāda plāna brošūra no sērijas PANACEJA Bikbajeva F.R Organisma atjaunošanas universālā shēma.Kuri nepiedalījās seminārā, tāda brošūra nav nopirkta, sirsnīgi rekomendēju iegādāties!Tā būs, kā ceļvedis ar visām norādēm un pieturām, Jūsu veselības profilaksei, veselības atjaunošanai.
Jebkurā vecumā, kad notiek kāda avārija, veselības traucējumi tavā organismā, tu paliec dzīvs, bet ierobežots rīcībā, kustībās un gadiem ilgi paliec uz gultas, bet nomirt nevari?Ko darīt un kā darīt? Uz šo jautājumu ļoti labi šodien atbildēja mana draudzene: Dievs sargā Tevi līdz tam brīdim, kad Tu pats sapratīsi, ka ir jādara kaut kas savādāk!
 Kad ticība un pacietība būs vienoti, kā cimds un roka, tad arī laiks sniegs vēlamo rezultātu.
Vai tas būs viegli vai grūti?Katram tas ir un būs savādāk! Mīlestība spējīga veikt citreiz šķiet neiespējamo, tikai atceries vienu:Mūsu mūžam atvēlētais Dieva limits nevienam nav zināms.
BAV-bioloģiski aktīvās vielas atjauno organismā bioķīmiju, koriģē bioķīmisko reakciju, TIENS produkcijas BAV ir mūsu organismam biokorektori.
Jums to vajag?Laimīgu ceļu pa gaismas ceļu ejot!   Attēlu rezultāti vaicājumam “zirga pajūgs”

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru