svētdiena, 2010. gada 14. februāris

Aknu profilakse.

Februāra vidū sākas austrumu jaunais gads līdz ar pimajiem pavasara pukstiem, kad tie tik tiko ieskanas dabas ritmos, tad arī mostas pasaulei jauns cerību asns uz spožāku un labāku rītdienu stiepdamies pretī zaļojošam, krāšņam JAUNAJAM GADAM. Tu gribi būt stiprs, kā seņču ozols zemē ieaudzis ar saknēm dziļām vai arī liepa daiļi skaista kupliem zariem, kas dot vietu paslēpties putniem, lai tie agros rītos modinātu TEVI ? Koks ir pavasara elements un pavasaris ir aknu laiks, tām patīk viss, kas ir skābs un zaļš, tad ēd pēc iespējas vairāk dārzeņu un lieto uzturā skābus produktus, bet protams dabiskus, kā Latvijas ābolus un skābus kāpostus. Vairāk lietojiet uzturā graudaugus- gaļas un zivju vietā. Aknas ir mūsu enerģijas orgāns, kad tās ir tīras no akmeņiem un smiltīm, ļambļijiem un nelabvēlīgajiem ķīmijas elementiem , tad mēs varam sajust enerģijas pieplūdumu sevī, kas būs noderīga vasarā, lai dotos vieglā skrējienā gar jūras krastu saulrietā. Ja aknas strādās labi, tad arī žults izdalīsies labi un žults palīdz izstrādāt "sinovālo šķidrumu", tas palīdz darboties jūsu locītavām un jūs varēsiet griezties vasaras zaļumballēs dejās ar zvaigžņu mirdzumu acīs. Aknu spogulis ir acis, ja jums aknas darbosies labi, tad apžilbināsiet ar savu acu mirdzumu ikvienu pretīmnācēju. Ja žults izdalās labi attiecībā pret apēsto ēdiena daudzumu, tad arī nierēs neveidosies smiltis un akmeņi, tāpēc ēdienreizēs mērenību ievēro. Domā par sevi un citiem labi, jo aknām piemītošs ir niknums, tie kam vienmēr dusmīgs prāts uz pasauli un sevīm, rada liekas problēmas aknām un žultspūslim, tad melnā žults nonāk asinīs un saindē tevi padarot seju grumbaini pelēcīgi nesmuku. Skaiti lūgšanas no rītiem par Latvijas Valsts prezidentu, ģimeni un sevīm, tad ikrītu tevi pavadīs eņģeļi uz darbu. Sargā pavasarī savu sprandu, tad vējš mīl klaiņot pa pasauli un glaudīt dumjos vieglprāšus ar aukstiem pieskārieniem saviem, nopērc sev siltu Latvijas futbola fanu šalli un apvij to patriotiski ap savu kaklu. Ja sportā gribi panākumus un skriet pa laukumu, kā vējš, lai nenoķertu tevi pretinieks, tad saudzē , kop un baro aknas savas un būs tev -TAVS ZELTS!!!!
Lieto profilaksei "TIENS" produkciju:

HITOZĀNS, 2 kapsulas trīs reizes dienā 20 min.pirms ēšanas.
KORDICEPS, 2 kapsulas trīs reizes dienā 20 min.pēc ēšanas.

Ja lieto kopā šos divus produktus, tad gūstam ļoti labus rezultātus aknu darbības uzlabošanā un arī skrimšļu, locītavu darbībai. Hitozāns ir viens no efektīvākajiem dabas produktiem, kas attīra organismu šūnu līmenī, izvada no organisma radiāciju, ķīmiju, pie saindēšanās ir ļoti efektīvs produkts. Tāpēc vēlams vienmēr turēt to mājas aptieciņā visādam gadījumam, ja ejat arī viesībās, tad pirms alkohola lietošanas ir labi izdzert Hitozānu. Hitozāns attīrīs aknu šūnas un uzlabosies jūsu acu gaišums, redzēsiet lietas dzīvē, kuras iepriekš nespējāt saredzēt. Hitozāns tiek gatavots no sarkano krabju spīlēm un tā paveidu ir ļoti daudz, bet ne visiem Hitozāna produktiem ir augsts tīrības procents no nelabvēlīgajām acilo vielām, kas ir hitīna sastāvā, acilo vielas hitīnu padara cietu. Kompānijas "Tiens" ražotais Hitozāns tiek attīrīts 82% apmērā no nelabvēlīgajām acilo vielām, tas ir ļoti augsts rādītājs.
Kordiceps ir sēne, kas aug Tibetas kalnos 4000 metru augstumā un spēj pārdzīvot augstas ziemas pusdzīvi dzīvojot zem zemes , kā kukainis un izlienot saules gaismā, tas pārvēršas par augu.Tam ir unikālas spējas stiprināt imūnsistēmu, darbojas ļoti efektīvi uz nieru un urīnizvadceļu orgāniem, tā kā nieres atbild par ģenētisko mantojumu, tad kordiceps ir viens no retajiem augiem, kā stiprinošās īpašības nododas jūsu bērniem. Lietojot to savienojumā ar Hitozānu, tiek izdalīts šķidrums, kas palīdz darboties žultij un locītavu sistēmai.

Ljaņ-Jaņ (kapsulas) 2 * 3 dienā pirms ēšanas 20 min.

Mūsu sejas skaistums un ādas daiļums ir saistīts pa tiešo ar aknām, ja mīlat vasarā pagorēties saules staros vai apmeklējiet solārijus, kas nelabvelīgi ietekmē aknu darbību un ilglaicīgi to izmantojot varat radīt sev ādas vēzi, tad vajag palietot kārtīgu devu kapsulas Ljaņ-Jaņ. Mēdz parādīties uz sejas sievietēm vai muguras brūni pigmentu plankumi, kā vasaras raibumi, tad tas liecina, ka jūsu aknas ir jāattīra steidzīgi. Vismaz izlietot trīs iepakojumus Ljaņ- Jaņ kapsulas būtu vēlams, tās iedarbojas dziļi uz aknu attīrīšanu padarot jūsu ādu tīrāku no brūnajiem pigmentiem.

Antilipīdu tēja- 1 paciņu uz 1 litru vārīta ūdens izdzert dienas laikā siltu.


Parasti aknu darbības uzlabošanai kapsulas vakara pusē vajag izdzert pirms gulēt iešanas, kad nakts laikā aktivizējas aknu darbība, tad arī notiek iedarbība uz tās efektīvas darbības atjaunošanu. Jūsu nakts miers un psihiska darbība lielā mērā ir saistīta arī ar aknu darbību.Miega vērtība vislielākā ir no plkst.22.00-24.00.

Slaiduma tēja- 1 paciņu uz litru vārīta ūdens dzert siltu pēcpusdienā, skalojas aknas un "izkūst"
liekie jaunie tauciņi un skaidrāka bilde jūsu acīm redzama. Jauki?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru