sestdiena, 2010. gada 27. februāris

Sirds-asinsvadu sistēma.


Pēc ziedošo pavasari mums pretī steidz vasara raibā ar pļavu smaržu reibinošo un saules karstuma svelmi un dzīvā ūdens avota veldzi. Vasarā ēdam mazāk treknu ēdienu, piena produktus. Lai neko nezaudētu no BAV, ekstraktiem ir jāseko tik delikātai padarīšanai -gremošanas traktam!
Nodrošinam normālu vēdera izeju 2 reizes dienā. Linsēklas un melnās plūmes veiksmīgi regulētāji šai pasākumā. Jābūt tīram zarnu traktam! No kompānijas "TIENS"par žults kvalitāti, tīru zarnu traktu, siltām rokām un kājām rūpējas "SAŅ-GAO-DAŅ" kapsulas pieņemot 20 minūtes pirms ēšanas 3 reizes dienā. Nav izdevīgi? Lietojiet plkst.9.00 un plkst.21.00 pa 1-2 kapsulām. Ja ir alerģija, tie procesi savādāk notiek. Gļotas daudz rada gļotādas darbības traucējumus. Atceraties? Piens ir gļotu veidotājs visos vecumos un visām asins grupām. Pēc 60 gadiem cilvēkam sliktāk uzsūcas piens. Ja dzerat tēju + pienu + BAV = neuzsūksies! Zinātnieki ir pētījuši dažādus produktus; katrā produktā bez apstrādes ir antioksidanti, bet olīveļļā nav antioksidanti. Kafijā un tējā ir antioksidanti.
Augļos un dārzeņos ir antioksidanti, garšvielās to ir ļoti daudz. Nav labi organismam, kad lietojam tikai vienu antioksidantu vai vitamīnu - viņi nezina ko darīt? "TIENS" BAV ir dažādība komplektā.
Organisma šūnām ir atmiņa! Atceras visu kā bija, kad vesela tā bija. Ja visu darām pareizi, 4-6 nedēļās atgriežas iepriekšējā režīmā. Šūna producē pareizās vielas. Pārtraucot lietot BAV viņas turpina strādāt pareizi, pēc tam atkal pārtrauc. Līgo un Ziemassvētkos uzņemtā barība saglabājas ilgi organismā.
Vai mana sirds strādā? Ja līdz 3. stāvam tiec augšā - sirds strādā!
Sirds ļoti jūtīga pret Qenzīmu. Visbagātākais Qenzīma avots ir kompānijas "TIENS" ražotajā KORDICEPS kapsulās;
baro sirdi,
kordecepīns neļauj salipt asinīm, darbojas kā aspirīns, tas ir svarīgi?
Lietot 1 - 2 kapsulas tukšā dūšā no rīta ļoti labi sirdij, holesterīnam - mundrums, izturība visai dienai.
Ja trenējam sirdi - palielinās Qenzīms. Labāk kāpt pa kāpnēm, iešana vājāk iedarbojas.
Kordiceps + kāpelēšana = ir Tavs trenažieris bez sviedriem Tava mūža pagarinātājs!
Jekurš stress, tas ir lieka cukura izmešana asinīs. Pirmais meistars pret stresu ir un paliek kompānijas "TIENS" produkts IKANS!!! - obligāti jālieto! ;
visas uzturvielas pienes orgāniem - skābekļa apgāde,
sliktais holesterīns no aknām ar žulti izvadās,
regulē asinsspiedienu u.t.t.
Sākumā lieto ļoti uzmanīgi piemērojot katrs induviduālo devu. Plkst.9.00 un plkst.21.00 pa 1-2 kapsulām uzdzerot glāzi silta ūdens, vai pašā rīta agrumā līdz plkst.7.00, ja nosliece uz paaugstinātu asinsspiedienu, tad lietojiet plkst. 15.00.
Un trešā BAV ir obligāti vajadzīga preparāts vistīrākais no ginko produktiem pasaulē, ir "TIENS" GINKO BILOBA tabletes.
Paskaidrojums, kāpēc vislabākā? Kaut arī tūkstošs gadu vecs ginko koks, bet no dabas piesārņojuma arī tur uzkrājas dzīvībai bīstamas vielas un ļoti svarīgs attīrīšanas rezultāts ir augstās ražošanas tehnoloģijā. Ja tāda rezultāta nav? Paliek produktā toksiska viela ginkolskābe, kuras ietekmē uzkrājoties organismā toksīniem mirst nervu šūnas.
"TIENS" GINKO BILOBA attīra un pabaro asinsvadus, lai strādātu sirds!
Lieto pa 1/2 tabletei uzdzerot 1 glāzi silta ūdens.
Kordiceps + Ikans + Ginko biloba =var lietot vienlaicīgi kopā līdz 4 kapsulām, pārdozēt nevar, jo nav farmācija.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru