piektdiena, 2010. gada 5. februāris

Organisma attīrīšana no nelabvēļiem.


Jūsu ķermenis uzsūc visu, ko tas ēd, dzer un ieelpo. Bioloģiskās pārtikas vielas, kas ir nepieciešamas organisma šūnām, lai tās pabarotu un stiprinātu jūsu ķermeņa labsajūtu, tiek bieži vien nogādātas par barību nelabvēlīgajiem parazītiem.Tie iekļūst jūsu zarnu traktā ar ēdienu, ūdeni, nemazgātiem augļiem, mājdzīvniekiem, zivīm, jēlproduktiem, tiek ieņemti dzimumakta laikā. Vairojas no izveidojušies šlakakmeņiem zarnās , aknās, nierēs barodamies no cukurainiem ēdieniem. Ja jūsu organisms nav attīrīts, tad jūs radat viņiem katru dienu labvēlīgu vidi jūsu organisma novājināšanai, ēdot barību, ko prasa parazīti, bet ne jūsu organisms.Tie izsūc no jums dzīvības skaisto spēku un atņem jums pienākušos skaistumu, kas bieži vien tiek aizmālēts ar kosmētikas palīdzību, bet tie parazīti lien ārā arī caur ādas porām radot nepatīkamu niezi.Vai skriet pie ārsta prasīt smēri? Nē, nē, nē, bet tīrīt vajag savu iekšieni no čīkstošiem, pīkstošiem parazītiem, kas pieprasa sev saldu dzīvi, uz jūsu rēķina tiek apmaksāti; zefīri, stiklenes, šokolādes, limonādes, eklieri...
Aknas ir viens no spēcīgākajiem un arī dzīvībai svarīgākajiem orgāniem. Ja vēlies uzturēt organismu labā stāvoklī, aknas jāsaudzē un tām jābūt veselām. Aknas ir mūsu enerģijas avots, tās filtrē asinis un kā jau filtrs ir viens no netīrakajiem orgāniem. Ko jūs darat, ja automobīlim filtrs ir aizsērējis? Parazīti nerodas no lielas netīrības, bet jūs to varat iegūt arī smalkā restorānā mielojoties pieņemsim ar SUSHI, kas ir viens no parazitārākajiem ēdieniem, bet daudzi sabiedrībā uzskata par smalku pasēdēšanu SUSHI restorānos.
Nieres ir vēl viens svarīgs filtrs mūsu organismā, kas ir informācijas orgāns un it sevišķi vīriešiem ir jārūpējas par savām nierēm, kuras uzsūc sevī informāciju un nodod to pēctecībā. Nieres atbild arī par kaulu sistēmu un visvairāk reaģē uz stresiem, lai stiprinātu kaulus ar kalciju ir visu pirms jāattīra nieres no nelabvēļiem, lai apēstais"TIENS" vērtīgais kalcijs netiktu atdots organisma nelabvēļiem. Austrumos nieres tiek uzskatītas par otro sirdi, ja cilvēkam ir problēmas ar sirdi, tad jāsakopj ir nieres, bet nieres atkal vajag sakopt tā pat, kā aknas visu pirms attīrot zarnu traktu no parazītiem un šlakām.
Pirms sākt attīrīt organismu no parazītiem ir jāsagatavo sevi un jānoliek sev par apņemšanos ievērot pārtikas uzturu tādu, kas ir vajadzīgs jūsu organismam, bet nevis jūsu organisma parazītiem.Tāpēc ir jālieto vairāk šķiedrvielas ēdot augļus, pieliekot pie rūgušpiena no rīta klijas, atteikties no gaļainiem un cukurainiem ēdieniem arī zivs produktus izslēgt.Vislabākais veids efektīvai zarnu attīrīšanai ir taisīt kokteili no 5-10 (atkarīga no ķermeņa svara) "TIENS" dubultās celulozes tabletēm, kas sasmalcinātas kafījas dzirnaviņās, tad sasmalcināto pulveri sajaukt blenderī ar diviem kiwi (ar visu mizu) un pieliet klāt puslitru "Tiens" antilipīdu tējas, to izdzert no rīta tukšā dūšā laika posmā no 5-7 resnās zarnas aktīvās darbības laikā. Pielietojuma ilgums ir jāskatās katram individuāli pēc savas aizšlakošanās pakāpes. Dubultā celuloze ir šķiedrviela, kura attīra zarnu sieniņas no uzkrājušajās ēdienu atliekām, kā grābeklis izvelkot tās ārā un tai pašā laikā "aizšpaktelē" radušās rētas un rievas uz zarnu sieniņām.Kad zarnu sieniņas būs attīrītas no ēdienu atliekām un izvadīti šlakakmeņi, tad vajag iznīdēt sīkos organisma nelabvēļus ar ķīmijas palīdzību.
Ātrākais attīrīšanās veids no dažādiem parazītiem (nav jābūt izaugušiem lieliem, mazās oliņas, baktērijas rotē asinīs un gandē mūsu veselību) ir VERMOX, nopērkams aptiekā. Kad cilvēks tīrās pirmo reizi mūžā, nekad to nav darījis, vajag 5 iepakojumi- 5 dienām. Kuri regulāri to dara pavasarī un rudenī, pietiek 3 dienas. Pielietojums: 2 tabletes 3 reizes dienā 40 minūtes pirms ēšanas uzdzerot 1/2 glāzi silta ūdens. 3 dienas lietot. 2., 3. dienā pēc plkst.18.00 izdzert glāzi saldas tējas. Pēc 18.00 NEĒST! 2. dienas naktī plkst.2.00 izdzert sajaukumu; 40 grami rīcineļļa+40 grami konjaks. 3. dienas naktī plkst.2.00 izdzert sajaukumu 40 grami rīcineļļa+40 grami konjaks. Sajaukums jādzer tāpēc, lai toksīnus izvestu ātrāk no organisma, lieku reizi nenonāk asinīs. Jādzer daudz tīra ūdens. Sākumā iespējams ka reibst galva, slikta dūša, miegainība...tas nav no zālēm, bet gan tāpēc ka "viņiem" slikti, ejot bojā izdalās pārāk daudz toksīnu. Tāpēc dzeram ļoti daudz ūdens!!!!!!!!!!!! Pēc nedēļas vai 14 dienām vēlams procedūru atkārtot. Kad ņem 5 dienu kursu, tēju un sajaukumu lieto 4., un 5. naktī. Procedūru pēc 14 dienām atkārto. 2 tabletes no dienas normas (pēdējās no 6)ieteicams izdzert uz nakti pirms gulētiešanu.
Profilaksei ikdienā ļoti labi pielietot sauju ķirbju sēklas, krustnagliņas, melnos piparus, ingveru, papriku, melnās ķimenes eļļu, ķiploku eļļu.Var pagatavot paši; 100 grami vērmeļu +100grami krustnagliņas + 100grami biškrēsliņi=smalki samaļam kafijas dzirnaviņās un lietojam pulveri atkarībā no ķermeņa svara no1 tējkarotes-1 ēdamkarotei, uzdzerot 1/2-1 glāzi silta ūdens rītos tukšā dūšā un uz nakti. Lietot 3 mēnešus.
Efektīgi strādā pretparazītu programmā " TIENS" produkti;TRIESTOP CLASSIK , Veģetārā diēta tabletēs, Ķiploku eļļas kapsulas, Kordiceps SINENSIS. Kordiceps mēž ārā strutas, sēnītes...
Ļoti efektīgas ir "TIENS" Ķiploku eļļas kapsulas, 3 "TIENS" Ķiploku eļļas kapsulas sevī satur aptuveni 10 svaigu ķiploku galviņas, kuras jūsos neatstāj raksturīgo ķiploku smaku: vai jūs esat spējīgi apēst 10 galviņas svaigus ķiplokus? 3 ķiploku koncentrētās kapsulas varam. Bērniem ieteicams ķiploku eļļas kapsulu ieņemt uz nakti pirms gulētiešanu. Lai jums veicas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru