sestdiena, 2010. gada 27. februāris

Ateroskleroze.

Viss, ko esam nepareizi darījuši savas dzīves laikā, uzkrājas asinsvados, zaudējot asinsvadu elastīgumu. Ja ir piemeklējusi nevēlamā ateroskleroze, kā tas manī izpaužas?
Aterosklerozes izpausmes:
vājš pulss,
izspiedušies asinsvadi,
cilvēks paliek savāds savā uzvedībā - progresē visi mīnusi; skopums, greizsirdība...
paaugstinās asinsspiediens,
arī zems asinsspiediens ļoti reti sastopams.
170/65 a/spiediena rādītājs ir 100% ateroskleroze.
170/100 tā saucamais nieru radītais a/spiediens runā par osteohondrozi kaulos vai asinsvados kakla skriemeļos no mazkustīga dzīves veida.
160/140 a/spied. rādītājs 95% liecina par osteohondrozi.
Paaugstināts holesterīns? No kurienes tas ierodas? Holesterīns uzkrājas zarnās, 10 % tievajā zarnā. Tātad jāieved kārtība tievajā zarnā un palīdzam ar unikālo līdzekli gremošanas traktam no kompānijas "TIENS" DAIDŽEST tabletēm. Ļoti labi darbojas 1-2 tabletes kefīrā izšķīdinātas izdzerot tievās zarnas aktivitātes laikā no plkst.13.00- plkst.15.00, tas ir pusdienlaikā. Vienu mēnesi uzturā lieto svaigus cukini, ķirbi, kabaci vai no 5-7 minūtēm sautē tos. Sautēti āboli ļoti labi uzturā. Vitamīniem labāk lietot tikko spiestu ābolu sulu.
Triglicerīdi laboratorijā jāpārbauda savām asinīm -to norma 1.8. Uz šo brīdi pati modernākā slimība tautā.
Izvest taukus palīdzēs "TIENS" ANTILIPĪDĀ TĒJA. Starpribu neiralģija rodas arī no stresa, nenormālā stāvoklī nervu galiņi, nepabaro sirdi. Kur sāp, tur nav barība - skābeklis! Ja jaunam cilvēkam sāpes - gaidi izmaiņas sirdī! Mēs negaidām, bet darām. Un to darām ar antilipīdu tēju laikā no plkst.13.00 - plst.15.00. Antilipīdu tēju lietojam vasarā un ziemā; pirmās un otrās sirds aktivitātes laikā.
Asinsvadi ārstējas ilgi, vismaz trīs gadi vajadzīgi.
Asinsspiediens paaugstinās? -jāpievērš uzmanība tieši tam orgānam, kurš to dod.
Ja jaunībā liels a/spiediens 180/120 abās rokās - tas var būt iedzimts.Parasimpātisko nervu darbību regulēs vilkābele SAŅ-GAO kapsulas un SLIPING tabletes no kompānijas "TIENS". Nakts profesijas aizved uz paaugstinātu asinsspiedienu.
Lecitīns vajadzīgs, lai pasargātu sevi no slimībām. Ja smadzenēs pietiek nepiesātinātās taukskābes, nenotiek nekroze: lecitīns, omega 3, omega 6. Organisms pats neizstrādā NP skābes. Omegā atrodas vitamīns F - deva organisma darbībai 1000 mg dienā, ja nenoēdam? Rezultātā 50 % veidojas trombi.
Lai briesmas aizskrien garām, lietojam; Veikans kapsulas, Primroze - NAKTSSVEČU kapsulas, ZUŠA taukus kapsulas.
Ja ir hroniska kaite + KORDICEPS kapsulas = aiznesīs līdz mērķim - vajadzīgajai vietai organismā.
Ja sāpes vēderā pēc 50 - 60 gadiem, it sevišķi ap nabu, neatstāj novārtā! Tā ir aorta! Vienīgais glābējs ir HITOZĀNS kapsulās no kompānijas "TIENS", un neko citu neizdarīsi! Hitozāns kapsulās ļoti labi tīra tievo zarnu, citādi iztīrīt nav iespējams.
Ja dzīvnieku taukus maini uz omega 3, 6, 9 Tu kļūsti elastīgāks pats un Tavos asinsvados, kā strauja upe, plūst dzīvība.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru