trešdiena, 2010. gada 24. februāris

Nieru darbības stiprināšana.


Kad esat attīrījuši aknas, tad pirms ķerties klāt nieru attīrīšanai vajag attīrīt vēlreiz zarnas, lai no aknu tīrīšanas palikušās šlakas tiktu izvadītas no organisma.
Gribi ilgi dzīvot, tad seko līdzi savai otrai sirdij.Tā otrā sirds ir tavas nieres, ja tās darbojas labi, tad arī labi skan tavi sirdspuksti. Nieres ir orgāns, kas izplata organismā informāciju un tās vārti ir ausis, tāpēc ar bieži mēdz būt, ka slikti dzirdošam cilvēkam ir problēmas ar nierēm. Ziema ir nieru aktivitātes laiks un tām patīk siltums, tāpēc pasēdiet siltā vannā dzerot siltu zāļu tēju. Saudzējiet ziemā ausis no bargiem vējiem un kājas apaujiet siltos apavos, lai tās būtu vienmēr sausas. Nav svarīgs jūsu ārējais stils, bet svarīgi, lai būtu kājas sausas un nierēm silti.
Nieres ir orgāns, kas uzsūc sevī ienākošo informāciju no ārpasaules un izplata to pa mūsu organismu, tāpēc svarīgi ir rūpēties par informāciju, kas nonāk jūsos. Lasiet pozitīva rakstura literatūru, klausieties pozitīvu mūziku un runājiet vairāk ar cilvēkiem, kuri jūs ciena. Ja jums kāds darbā ir uzbļāvis un jūs kļūstat stresains/a, tad padzeriet zaļu siltu tēju-Antilipīdu tēja , var noderēt ļoti labi. Ja esat ticīgs cilvēks, tad jums noderēs svētītais ūdens, ko nēsājiet sev līdzi ikdienā. Ziemas laikā jādzer un jāēd vairāk produktu, kas stiprina nieru darbību; dzērvenes, brūklenes, ķimeņu tēja, bērzu pumpuru tēja utml.
Nieres atbild par kaulu uzbūvi, ja mums organismā pietrūkst kalcijs, tad vajag attīrīt nieres no nelabvēlīgajiem akmeņiem, kas pārsvarā veidojas no kalcija nogulsnēm, ko izsviež asinis. Kad asinīs pietrūkst kalcijs, tad tas tiek ņemts no kauliem un kalcijs nonāk nierēs kā šlakviela - smiltis. Ūdens, ko uzņemam ikdienas visupirms caur zarnām nonāk asinsritē, kad tā ir par daudz, tā pārpalikums nonāk ar asinīm nierēs, no kurienes tiek izvadīts kā urīns. Svarīgi ir pievērst uzmanību dzeramā ūdens kvalitātei ko dzerat. Ja dzerat ūdeni no krāna, tad gaidiet sev ne vienu vien veselības problēmu. Neattaisnojiet savu muļķību, ka jūs taču to vārat vai arī zupai taču var lietot krāna ūdeni, tajā atrodas dažāda veida nelabvēlīgas vielas, kuras palīdz sagraut jūs. Ja arī jums stāv filtrs, tad jāpievērš uzmanība kādas nogulsnes paliek uz tējkanas dibena vai arī iegādājaties ūdeni veikalā, tad arī pievēršat uzmanību, kas paliek nosēdumos.
Strukturēts ūdens ir vislabākais mūsu organismam.To var panākt dažādos veidos izmantojot sudraba karoti vai speciālus modernus ūdens strukturētājus.Tā kā nieres ir atbildīgas par informācijas izplatīšanu organismā, tad svarīgi, lai ūdens būtu pozitīvi lādēts.
Nieres ir galvenās asinsspiediena kontrolētājas. Ja asinsspiediens pazeminās zem normālā līmeņa, asinsrite nierēs apstājas un organisms netiek atindēts. Tādēļ, ja asinsspiediens pazeminās, nieres saražo hormonu, kas dod signālu citām ķermeņa daļām, asinsvadiem un sirdij spiedienu paaugstināt.
Nierēs tiek ražots eritropoetīns - viela, kas nepieciešama sarkano asinsķermenīšu (eritrocītu) veidošanai. Tādēļ cilvēki ar hroniskām nieru kaitēm cieš no mazasinības.
Nieres ir orgāns, kas nodot ģenētisko informāciju nākamajai paaudzei, svarīgi ir parūpēties par tām pirms bērna ieņemšanas. Sevišķi vīriešiem ir jālieto cinks, cinks un vēlreiz cinks!!!
Kad darbojas aktīvi urīnpūslis no 15.00-17.00, tad darbojas nieru aktīvais laiks no 17.00 - 19.00 un šajos laikos ir vēlams dzert urīndzenošas tējas, bērzu sulu, kalciju, kordicepsu.


Antilipīdu tēja- 1 pac. uz 1 lit. ūdens dzert dienas laikā; palīdz izvadīt smiltis no nierēm, regulē asisnspiedienu, ja lieto kopā ar "Tiens" kalciju, tad palīdz transportēt to turp, kur tas nepieciešams organismā. Svarīgi lietot Antilipīdu tēju profilakses pēc cauru gadu pārmaiņus lietojot ar Slaiduma tēju, tad nezināsiet, kas ir galvassāpes un neveidosies smiltis nierēs, noregulēsies asinsspiediens, asins šķidrina.

Kalcijs "Gai-Bao"- kalcijs, kas šķīdina nierakmeņus un uzsūcas organismā pilnīgi neradot kalcij veida sāļu nogulsnes locītavās vai mugurkaulā, bet palīdz izveidojušos radziņus saskaldīt un izvadīt ārā caur nierēm, lietot 1 tab. urīnpūšļa un nieru aktivitātes laikā sagraužot to, kopā ar Antilipīdo tēju uzdzerot to siltu.Šķīdina visu veidu sāļus; urāti, kalcināti, fosfāti.

Košļājamais kalcijs- kalcijs paredzēts zobu un zobu emaljas stiprināšanai, arī palīdz saskaldīt nierakmeņus un izvadīt smiltis no nierēm, lietot 1-2 tab. arī kopā ar Antilipīdu tēju urīnpūšļa un nieru aktivitātes laikā.

Kordiceps- viens no unikālākajiem produktiem, kas ļoti efektīvi darbojas uz nieru un urīnizvadceļu orgānu darbību, tas ir viens no spēcīgākajiem dabas produktiem, kas uzlabo nieru un urīnpūšļa darbību, stiprina imunitāti, tā dziednieciskās īpašības nododas ģenētiski jūsu bērniem, iznīcina nierēs nelabvēlīgās infekcijas. Ziemā ir obligāti lietojams, kā nieru stiprinošs produkts, tas pasargā no dažāda veida slimībām, kuras mīl plosīties apkārt ziemas laikā. Lieto pa 2 kapsulām trīs reizes dienā pēc ēšanas.

Kad nierēs ir akmeņi vai sakrājušās ir smiltis, tad var būt sāpes mugurpusē pie lāpstiņām, kāja kļūst stīva un parasti aiz savas nezināšanas sāk lietot cilvēks kādas nevajadzīgas smēres vai negudrs ārsts paraksta bezvajadzīgu daudzumu tablešu. Ja dzerot kalciju jūs nevarat salocīt pilnībā kāju un tā sāp, tad esat priecīgs, jo akmeņi saškeļoties smiltīs izvadās ārā rada sāpes kājā un stīvumu, kas pāries, kad nieres būs attīrītas.

1 komentārs:

  1. Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo tas ir finansiāli nojaukts, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializācijā, kas specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp +234708362914

    AtbildētDzēst