trešdiena, 2010. gada 10. februāris

Aknu tīrīšana.


Aknas vislabāk sākt attīrīt vajag pavasarī, kad ir aknu aktivitātes darbības laiks vai arī, kad tas sākās notiekot dabas ciklu maiņai, tas pēc austrumnieku saprašanas ir februāra mēnesis. Austrumos jauno gadu svin februāra mēnesī, kad sākas jauns dabas cikls un zeme briest pavasarim. Aknas tīrīt vajag pilnmēness vai dilstoša mēness laikā, kad tās ir palielinātas, tās būs vieglāk attīrīt no uzkrājušiem akmeņiem, parazītiem, žultskameņiem, ķīmijas utt.
Efektīvi var attīrīt divu dienu laikā aknas ar Krievijā ražotu dabisku produktu "GEPAR", tā sastavā ir dažādas dabiskas zālītes, kas palīdz mīkstināt akmeņus, smiltis pataisot tos par plastelīn veidīgu masu.Tā ir daudz efektīvāk un izdevīgāk dabūt ārā no sevīm nevajadzīgo akmeņu nastu, nekā gulties uz operācījas galda. Ja kāds no paziņām vai paši braucat uz krievzemi, tad nopērciet aptiekā"GEPAR'" aknu tīrīšanai. Tiem, kuriem nav tādas iespējas, tad piedāvāju sekojošo variantu.



Aknu un žultspūšļa attīrīšana ir viens no vissvarīgākajiem veselības uzlabošanas paņēmieniem.
Attīrīšanai jums ir nepieciešams sekojošais:

6-12 litri ābolu sula
4 ēdamkarotes rūgtās sāls
1/2 glāzes tīras olīveļļas
1 liels vai 2 mazi greipfruti (labāk-rozā), lai būtu no 2/3 līdz 3/4 glāzes sulas
10 pilieni melnā valrieksta tinktūras

Piezīme:10 pilieni melnā valrieksta tinktūras nepieciešami, lai iznīcinātu baktērijas un vīrusus, kas nāks ārā pa žults kanāliem kopā ar akmeņiem (nevarat atrast-var arī iztikt bez tā).

Sagatavošana
Jādzer 1-2 litri ābolu sulas dienā 6 dienu garumā. Tas mīkstinās akmeņus un ļaus tiem vieglāk virzīties pa žults kanāliem. Abolu sulai ir spēcīga attīroša iedarbība un var izraisīt vēdera uzpūšanos un pat caureju pirmajā dienās. Sulas fermentācija palīdzēs paplašināt žults kanālus. Ja tas izraisīs diskomforta sajūtu, var sulu atšķaidīt ar ūdeni. Dzeriet sulu lēni, dienas garumā, starp ēdiena reizēm (nevajag dzert ēšanas laikā, tikai pirms vai 2 stundas pēc ēdienreizes, vai vakarā). Tas ir papildus parastajam ūdens patēriņam. No ēdienkartes vajag izslēgt gaļas, olu, pienu, zivju, salduma produktus un lietot putraimus, augļus, dārzeņus, grauzdētu maizi.
Tīrīšanas pamatdaļu vislabāk veikt nedēļas nogalē, kad ir pietiekami laika atpūtai un vēlams-pilnmēnesī vai dilstoša mēness laikā. Tīrīšanas laikā izvairīties no zāļu, tablešu vai vitamīnu lietošanas.
Sestās ābolu sulas dzeršanas dienas rītā, ja esat izbadējušies, var apēst vieglas brokastis, piem. putru, augļus ( nekādā gadījumā nelietot piena, olu, zivju, gaļas produktu). Pusdienās lietot vienkāŗši pagatavotus dārzeņus ar rīsiem (brūnajiem), no baltajiem nav nekāda labuma. Neēdiet un nedzeriet neko (izņemot ūdeni) pēc 14.00. Minētā grafika ievērošana ļoti svarīga mērķa sasniegšanai.

Tīrīšana.
Pl.1800 Izšķīdināt 4 ēdamkarotes rūgtās sāls trīs ūdens glāzēs. No tā sanāks daudzums 4 reizēm, 3/4 glāzes vai 185ml katrā. Izdzeriet pirmo porciju uzreiz. Var iedzert nedaudz ūdens, lai atbrīvotos no rūgtās garšas mutē (iespējams, vieglāk dzert caur salmiņu, lai apietu garšas receptorus uz mēles).
Pl.20.00 Izdzeriet 2. glāzi ar rūgto sāli.
Pl.21.30 Ja vēl nav parādījusies caureja, izdariet ūdens klizmu, tad uz tueleti.
Pl. 21.45 Izspiediet greipfrūtu, lai būtu 3/4 glāzes sulas, bez biezumiem. Ielejiet sulu un 1/2 glāzes olīveļļas burciņā ar vāku. Pielejiet 10 pilienus melnā valrieksta tinktūras. Cieši aiztaisiet burku un spēcīgi sakratiet to , tad pl.22.00 izdzeriet šo brīnišķo kokteili.
Pl.22.00 Apstājieties blakus gultai (nesēdiet) un dzeriet sulu, ja iespējams-vienā reizē vai caur salmiņu. Nedzeriet ilgāk par 5 min.
Uzreiz apguļaties, citādi akmeņi nevarēs iziet. Izslēdziet gaismu un guļat uz muguras paliekot zem galvas vienu vai divus spilvenus. Pievērsiet savu uzmanību aknām, ja varat, iedomājaties(vizualizējot) ka maisījums izbīda akmeņus caur žults kanāliem. Saglabājiet absolūto nekustīgumu vismaz 20 minūtes! Tas ļaus akmeņiem iziet no žults kanāliem. Sāpes nebūs, jo rūgtā sāls turēs kanālus plaši atvērtus. Pēc tam ejiet gulēt. Ja naktī ir nepieciešamība doties uz tualeti, tad dodieties. Pārbaudiet, vai podā nepeld mazi žults akmentiņi (zaļi zirnīši vai dzelten brūni). Naktī un agri no rīta var būt sliktas dūšas sajūta, tas pāries no rīta.

Nākamajā rītā.
6.00-6.30 izdzeriet trešo rūgtā sāls glāzi ( ja jums ir spēcīgas slāpes, var izdzert glāzi silta ūdens pirms sāls dzeršanas). Atpūtieties vai meditējiet. Ja gribas gulēt, atgriezieties gultā.
8.00-8.30 Izdzeriet 4. glāzi un atpūtieties.
10.00-10.30 Var izdzert svaigi spiestu sulu, vēlams-ābolu vai apelsīnu.
Pusstundu vēlāk apēdiet 1-2 augļus. Stundu vēlāk var ēst parastu, bet vieglu ēdienu.

Rezultāti, ko var sagaidīt.


Jums nāksies vairākas reizes iet uz tualeti, būs caureja, no kā sākotneji būs žults akmeņi ar ēdienu atliekām un vēlāk ar ūdeni. Pievērsiet uzmanību žultsakmeņiem, kas peldēs podā (tie peld pateicoties holesterolam). Jūs pamanīsiet pārsvarā zaļus, dažādu formu un izmēru, daži būs zirņa lielumā vai mazāki, daži var sasniegt 2-3 cm. Vienā reizē var nākt ārā līdz simtam akmeņu. Varēs pamanīt dzeltenbrūnus un baltus akmeņus. Daži no lielākiem dzeltenbrūnajiem var noslīkt, jo tie ir cieti un satur smagos toksīnus un tikai nelielu daļu holesterola. Visi zaļie akmeņi būs mīksti pateicoties ābolu sulai.
Tāpat podā varēs pamanīt baltas vai dzeltenbrūnas putas, kas veidojas no miljona mazo holesterola kristālu. Iespējams, daži akmeņi var iestrēgt resnajā zarnā, no tiem varēs tikt vaļā ar kolonikiem. Ja šie akmeņi paliek resnajā zarnā, tie var izraisīt galvassāpes un diskomfortu vēderā. Ja koloniki jums nav pieejami, izdariet kafījas klizmu un vēlāk- ūdens. Tas jūs atbrīvos no akmeņiem.
Lai atbrīvotos no problēmām ar veselību uz visiem laikiem, jums ir nepieciešams atbrīvoties no visiem akmeņiem. Tas var prasīt līdz 6 šādu procedūru, ko var veikt ar 2-3 nedēļu intervālu(nedrīkst darīt tīrīšanu biežāk). Var ieturēt lielāka laika atstarpes starp tīrīšanas reizēm.
Aknas sāks funkcionēt daudz efektīvāk jau pēc pirmās tīrīšanas.
Nekad nedariet tīrīšanu slimības laikā, ja pat tā ir tikai saaukstēšanās.
Paši izaudzējāt sevī akmeņus un pašiem būs tos jādabū ārā, jums valsts prezidents neskraidīs pakaļ ar klizmu, tikai varēsiet paši doties pie viņa, lai izoperē jums tos ar visu žults pūsli, ja slinkums būs spēcīgāks par jūsu veselīgo gribu, un amerikānis pēc tam šūs atpakaļ vietā.

5 komentāri:

  1. Epsoma sāls vai MgSo4- Magnija sulfāts, sauc arī par rūgto sāli jo rūgta garša. Var arī iegādāties www.salonsliga.lv

    AtbildētDzēst
  2. Jautājums- vai ši metode palīdz izvadīt akmeņus no žultpūšļa?

    AtbildētDzēst
  3. Vajadzetu gan atstat atsauci, ka a/m metode ir no Andreasa Moritza gramatas "Amazing liver cleanse"

    AtbildētDzēst