svētdiena, 2012. gada 8. jūlijs

Ar ko sākt?

Veselības profilakse ir daudz svarīgāka, nekā viss pārējais. Ko līdz darījumos miljoniem dolāri, jauna lepna māja, ka nav kas dzīvo? Nevajag skatīties ārzemju gadījumos, tas notiek arī pie mums Latvijā; cilvēkam ir problēmas ar veselību,( konkrēti ar sirdi zinu divus gadījumus pēdējo gadu laikā), pietiekoši jauni vīrieši cēla un uzcēla mājas Jūrmalā......pašiem pēkšņi, negaidīti savas mājas teritorijā klusi uznāk sirdslēkme - sirdspulkstenis apstājās uz mūžu, pats mūžībā un sieva ar bērniem paliek neziņā, ko darīt ar māju, ar kredītu... Viņš zināja par savām veselības problēmām un bija brīdināts no visām pusēm - ja neko nedarīsi priekš sevim var sanākt letāls rezultāts...
Mēs esam dažādos vecumos gadu ziņā, kā arī katram sava ķibele veselībā un sadzīvē...
Ar ko sākt? Kam atdot prioritāti? Ja jūties slikti un ir sirds asinsvadu problēmas, tad:
1.Vispirms jāsāk ar sirds asinsvadu lipīdu pazemināšana, trombu šķīdināšana!
Sirds un galvas smadzeņu slimības:
1.Augsts saslimšanas līmenis.
2.Invaliditāte.
3.Dažādi recidīvi.
4.Lieli tēriņi priekš to.
Kā tas notiek, trombu formēšanās, no kurienes tas viss nāk un uzrodas?
Kāds cilvēks ir aprēķinājis, ka cilvēks savā mūžā (cits vairāk, cits mazāk, atkarīgi no bļodas lieluma un satura)apēd 30 tonnas pārtikas, tas esot apmēram 8 ziloņi. No produktu lietošanas ikdienā - gaļa, zivis, dzīvnieku tauki... aizaug, aizsērē  artērijas, asins cirkulācijai paliek pavisam maza sprauga. Ja šie trombi aizsedz 95%, tad notiek vissliktākais...
Smadzenēs ir ļoti daudz sīki asinsvadi, ja nav brīva caurplūde, pie insulta pusķermenis paliek bezkustīgs. Tādas sekas slimībai. Priekšvēstnesis ir augsts asins spiediens.
Cilvēks iet pie ārsta. Ārsts nozīmē medikamentus. No tā cieš aknas, nieres,parādās caureja, aizcietējumi, vēdera uzpūšanās, bezmiegs, problēmas ar redzi, ādu, dažādi izaugumi, sāpes muskuļos... cilvēks turpina lietot zāles.
Atceries! 1/3 daļa visās zālēs atrodas inde, jebkurš medikaments ir kā abpusēji uzasināts zobens.
Ko darīt, ja ir trombs?
Slimnīcā ārsts liek cilvēku pie sistēmas priekš trombu šķīdināšanas. Slimnīcā atrodas 2 mēnešus un palaiž uz mājām. Cilvēks bez kustībām, un ārsts saka: -2 reizes gadā obligāti jāiet slimnīcā, un tā katru gadu un katru reizi paplašina asinsvadus, asinsvadi kļūst trausli, tie var plīst un insults smadzenēs. 3-4 stundās, ja cilvēku neglābj, mirst. Cilvēkam ir vajadzīgas zāles, ja tu to zini uz ko tas ved? Cilvēks sāk domāt un meklē citu ceļu uz veselību, Tāds ceļš ir kompānijas TIENS produkcija.
Tas ir jaunais produkts Omega 3. Nerodas nekāda slikta parādība, ja to lietosi daudz. Aknām ir vienalga kādus taukus uzkrāt, bet ietekme uz to darbību un asinsvadiem nav vienalga, un tu cilvēks to jūti. Kad uzturā mazāk lietosi dzīvnieku taukus aizstājot tos ar nepiesātinātām taukskābēm, par to gavilēs asinsvadi un visu orgānu darbība pateicoties labai asins plūsmai, skābeklim. Novēršot skābekļa badu uzlabosies komforts visā organismā, zudīs smagums un sāpes.
Atceries arī 2.produktu asins šķidrinātāju, žults kvalitātes uzlabotāju, pretvēža iedarbību antioksidantu HOLIKĀNA kapsulas - restveratolu. Sāksi lietot labus produktus, kuri Tevi uzlabo, salabo, atvieglo un sauc pie darba, aizmirsīsi tos draņķus, ko esi lietojis dzīvē un aizmirsīsi uz mūžu, jo dranķis ir draņķis, labuma nekāda, tikai liekas klapatas un lieki izdevumi, tēriņi nevajadzīgi.
Atceries! Ne jau lielumā- kvantitātē tas labums un spēks, bet gan kvalitātē. Kvalitāti nodrošina kompānija TIENS. Lietojot labus produktus mums uzturā vajadzīgais apjoms samazinās, bet spēks pieaug. Piemēram sēklas dīglis agrā pavasarī dod to pašu spēku, bet to pašu  vielu daudzums ir sadalīts pa visu augu, kas ir izaudzis piemēram 1 metra garumā.
 Tikai pacietību pašam pret sevi, jo ko gadiem ilgi visa mūža garumā sevī nevajadzīgo esi krājis, to ar gudrību lēnām patstāvīgi, pareizi, produktu pielietojot ārā dabūsi! Dzīvo sveiks un vesels un prieku rodot sevī dodi to citiem! NPS taukskābes Omega3 un antioksidanta Holikāna kapsulas reālajā dzīvē Tavu sapņu realizācijai! Dzīvo gudri un esi vienmēr možs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru