svētdiena, 2012. gada 8. jūlijs

Kā Tu jūties?

Pašlaik ir vasara, sirds aktivitātes laiks, kā arī , pērkonam grandot un vasaras svelmē pēc siena pļavā steidzot, vai burkānu vagā tupus ravējot, tas ir sirds izturības pārbaudes laiks vārda tiešajā nozīmē, dabas stihiju laikā. Vai pilnsētniekam vieglāk klājas dzīvojot betona daudzstāvu mājās, kā papagailis iesprostots savā būrī aiz režģotiem logiem, pa sakarsušo bruģi kāju pēdas var piededzināt, un saulē pat asfalts kūstot ķer tevi aiz kurpes papēdi, un novecojušie auto izdala savu cilvēkam nevajadzīgo smaku, ātrās palīdzības mašīnas ar ieslēgtām kaucošām sirēnām steidz kādu cilvēku glābt; kuram spēj palīdzēt, kuru nespēj... Tāpēc sargā pats sevi un pats Dievs nosargās tevi!
Kā Tu jūties, mans, vēl nezināmais draugs?
Ieklausies uzmanīgi sevī un padomājot atbildi godīgi pats sev vispirms! Vai ir bijuši tādi simptomi; galvas reiboņi, acīs tumšs, bezmiegs, nejūti ne rokas ne kājas, mēle slikti klausa, vai ļoti sāp galva, runa neskaidra, uz spilvena guļot iztek siekalas, deguns asiņo, pēkšņi kritieni, nevar koncentrēties domāšanā,reakcija palēlināta, pastiprināta svīšana?
ŠIE VISI SIMPTOMI NORĀDA PAR  PAR SMADZEŅU ASINSVADU PROBLĒMĀM.
Tagad par SIRDI; pēc fizisku slodzi sāp rokas, plecs, pēc ēšanas paātrinās pulss, pietrūkst elpas, sirds ritmi ātrāk un lēnāk strādā, nav spēka, sāpes zem locītavām, plecos. Ir Tevī 1 vai 2 simptomi no visa šī uzskaitījuma? Ja nav neviena simptoma no iepriekš uzskaitīto, priecājoties  par sevi sāc lietot profilaksei Omega 3 un Holikānu, lai tas viss augstāk uzskaitītais nepiemeklētu pāragri nepiemērotā brīdī!
Omega 3 ietilpst visas nepiesātinātās taukskābes Omega 3, 6, 9 iegūtas no dziļūdens jūras zivīm (galvas kaulu daļa, smadzenes un tauki) pievienota klāt smiltsērkšķu eļļa. Tas viss kopumā labvēlīgi  iedarbojas uz serotanīnu, lai šūna ilgāk dzīvotu un bērni piedzimtu veselīgāki nekā viņu pašu vecāki bija, kas ir ļoti svarīgi veselīgas nācijas turpinājumam. Lietojot  Omega3 un Holikānu Tu parūpējoties vispirms pats par sevi jau esi parūpējies par sava bērna veselību, lai veiksmīgi realizētu savus nākotnes plānus. Veselību un  veiksmi realizācijā Tev mans nezināmais draugs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru