svētdiena, 2012. gada 29. jūlijs

Dzerot tēju jūti pārmaiņas sevī!

Cilvēki, kuri lieto gadiem ilgi, kā arī no pirmās izdzertās krūzes pārgājušas galvas sāpes, vai kādam vīram alkoholiķim sieva uz paģirām pasniegusi no 1 litra - 3 litriem antilipīdu tēju un tās ietekmē sievas prombūtnes laikā nācis pie skaidra prāta un labas gribas pateicībā uzkopis dzīvokli,bērni grib dzert tieši no vecmāmiņas, vectētiņa krūzes tieši to ko viņi dzer pieprasa, ja bērniņam pēkšņi paaugstinājusies temperatūra un vecmāmiņa dod iedzert tēju maziem malkiem ik pēc 15- 20 minūtēm- temperatūra mazinās, vakarā juties vesels un no rīta rīkle sāp un pēc pusstundas jūties krietni labāk un steidzot uz darbu vēl paķer līdzi termosā uzlieto antilipīdu tēju, roka vairs nesniedzas pēc kārotās (kuru dzēri n-tās reizes dienā)kafijas krūzes, no sākuma dzerot tēju WC ir kļuvis gandrīz par "darba kabinetu" (urīndzenoša, kamēr ir ko dzīt lieko- pēc tam normāli), ir pārliecinājušies reāli par antilipīdu tējas efektīgo iedarbību uz savu organismu, kura ir apbalvota ar zelta medaļu. Ar antilipīdu tēju kopā var lietot jebkuru TIENS kompānijas produkciju, pastiprinās tā iedarbību uz organismu aiznesot tieši uz to vietu, kur tas ir vajadzīgs. Vai Tu tam visam tici? Sāc lietot antilipīdu tēju un pārliecināsies pats, lai teiktu saviem vārdiem (jo mēs taču esam dažādi cilvēki) par tās iedarbību uz organismu, pārvērtībām no diskomforta uz komfortu. Jā kādam var būt arī diskomforts (vēders burkšķ un urkšķ, vēdera izeja tada šķidrāka tapusi...) nebaidies, tas liecina, tēja tevī strādā; tīra, mēž, kārto un pēc tam, kā jau pēc krietni passtrādāta darba, pēc mājas uzkopšanas iestājas patīkama viegla sajūta.
Antilipīdu tējas iedarbība uz meridiāniem-enerģijas kanāliem - iegūtais komforts:
Antilipīdu tēja normalizē Iņ un Jaņ enerģijas.
Resnā zarna no plkst.5.00-7.00 dzerot tēju novērš aizcietējumus, vēdera uzpūšanos, saspringumu novērš sprandas mugurkaula daļā, mazina trahejas iekaisumu, mandeles, kaklā iekaisumu noņem, drudzi noņem un temperatūra mazinās.
Kuņģī no plkst.7.00-9.00 - tiksi vaļā no atraugām, kuņģī un galvas sāpes noņem, sejas pampumu noņem, pēdas locītavu artrītu, sinusītu iekaisumi.
Tievā zarna no plkst.13.00-15.00 - noņem sāpes vēdera lejas daļā, kakla un pakauša krampjus, sāpes pleca virsdaļā un aizmugurē, spazmas (kaklā) rīklē, galvas reiboņi, palīdz regulēt KALCIJA,CUKURA, TAUKU, OGĻHIDRĀTU apmaiņu, sāpes sirdī, hroniskās muguras sāpes.
Urīnpūslis no plkst.15.00-17.00 - novērš biežo urinēšanu, noņem urīnpūšļa spazmas, noņem muguras muskuļu sasprindzinājumu, sāpes pieres un pakauša daļā, sāpes acīs.
Nieres no plkst.17.00-19.00 - regulē attīrošo iedarbību nierēm uz asinīm no indīgām šlakām kas izsauc audos pampumu (enerģijas dīkstāvi), pazūd sāpes krustos, sausums mutē, urīnpūslī iekaisuma procesi, traucējumi kuņģī, dzimumceļu iekaisumi, nieze, bezmiegs, uzlabojas nervu sistēma.
Cik tas prieks uz atvieglojumu maksā?
No 26.jūliju līdz 23.augustam Jūs varat bezmaksas (maksā 10 ls) atvērt iepirkšanās kontu kompānijā TIENS un veikt pasūtījumu uzreiz vairākiem produktiem, vai arī antilipīdu tēju visai ģimenei, savam pagastam, draugu lokam.. 150 PV apjomā.
TIENS kompānijas īpašajiem klientiem vairumtirdzniecības cena ir 14 PV =8.82ls par vienu iepakojumu, iepakojumā 40 paciņas, kas ir domāts 1 paciņa uz 1 litru ūdens, tātad 40 dienām. 8.82 ls :40 dienām=0.22 ls dienā:4 tasēm=0.05 ls 1 tase maksā. Par vienu tasi tējas pasniegtu sabiedriskā ēdināšanā, kafejnīcā, tējnīcā, ēdnīcā cik cilvēks maksā? Vari izvērtēt kāds labums un ekonomija rodas Tevī?
Ja kāds gribēs no jums samazināt lieko svaru, tad izmaksa tējas patēriņam no 2-4 reizēm palielināsies, bet vieglumu iegūsi Tu pats cilvēks! Tad 1 paciņas vietā liksi 2-4 paciņas vienā krūzē uzreiz, un uzlējumu atkārtosi tām pašām paciņām vairākas reizes dienā līdz plkst.17.00, jo pa nakti ir jāguļ un Tavs "darba kabinets" WC ir slēgts atpūtai. Pirms gulētiešanas var izdzert droši krūzi otru tēju SLAIDUMA TĒJA arī kompānijas TIENS produkts, kas nav urīndzenoša, bet labi iedarbojas uz jauno tauku slāni... Parasti antilipīdu tēju dzeram dienas pirmajā pusē un slaiduma tēju dzeram dienas otraja pusē.
Kur laba asinsrite, tur veselīgs spēks. Topi, esi vesels iedzerot tēju uz veselību!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru