sestdiena, 2012. gada 28. jūlijs

Rīta stundas zelta vērtē svērtas...

Ar gaiļa dziesmu sākas rīts. Daba tā iekārtojusi; savs gadalaiks, ritms, norises-aprises, viss notiek pēc dabas likumiem. Cilvēks ir sastāvdaļa no dabas. Saskaņā ar dabu dzīvo sveiks un vesels! Kad cilvēks rīkojas pret dabas likumiem saņem pēc nopelniem; dažādas kataklizmas, neveiksmes, veselības traucējumi u.t.t. Katram cilvēkam kopš bērnības ir savs dienas režīms; kamēr māmiņas aprūpē izaug līdz bērnu dārza gaitām - mājas režīms, bērnu dārzā jāierodas noteiktā laikā un jādzīvo diena pēc režīma, skolā arī ir režīms, darbā darba specifikas režīms, dienestā zaldātam un virsniekam cits režīms. Katram režīmam pielāgojoties cilvēka ikdienā izstrādājas ieradums ikdienas dzīves ritmam; noteiktā laikā dodas nakts atpūtā, noteiktā laikā rīta možums ver acis vaļā ceļot augšā aicina dienas gaitās.Katra režīma ieradumam veidojas liels spēks griežot dzīves stūri.
Cilvēka organisms veidojies no šūnām un šūnai arī ir režīms, atmiņa, lai ritmiski strādātu, darbinātu organismu tik precīzi, kā Šveices labākie pulksteņi. Šūnai ir atmiņa, tā atceras i labos i sliktos laikos savu dzīvi, tādēļ cilvēks nedrīkst piemānīt šūnu ar savu nevīžību, slinkumu pašam pret sevi. Šūnai patīk ja to pabaro, padzirda vienā un tajā pašā laikā, pateicībā veselīgi šūna darbina visu organismu un neļauj organismam pāragri novecot.
Tāpēc, ar gaiļa dziesmu sākas rīts kopš senseniem laikiem, ar resnās zarnas aktivitātes laiku - tā pati vecā patiesība un nekā jauna, ar zelts vērtē līdzinātām rīta stundām, dzeram ANTILIPĪDU TĒJU no plkst.5.00-7.00.Pareizā virzienā pulcējas hormoni un harmonizē dienu. Antilipīdu tēja normalizē Iņ un Jaņ enerģijas visai dienai veiksmīgi iedarbojoties uz RESNĀS ZARNAS meridiānu, kas ir visam pamatā sākums un beigas.Vislielāko uzmanību pievērst ikvienam vajag šim meridiānam, lai profilaksē atvairītu daudzas nevajadzīgās problēmas, ko izraisa resnās zarnas piesārņojums, slimības.
Ja pamostoties cilvēkam ir bijis augsts asins spiediens, tad jau pēc brokastīm tas ir normalizējies un tas ir ļoti svarīgi jebkurā gadalaikā, it īpaši jūlija svelmē un gados vecākiem cilvēkiem.
Cilvēka organisms darbojas atbilstoši meridiānu bioenerģētikai, katram meridiānam 2 stundu darbības laiks -  maksimālā un minimālā aktivitāte, orgānu pastiprināta aktivitāte un atpūta.
Kurš putniņš agri ceļas, tas agri dziesmu dzied. Ki-ke-ri-kū! Gailis pirmais modina visu saimi, gaiļa dziesma ieskandina rītu, vai tu kājās lec, vai segu pārvelc pāri, tā ir Tava atbildība par savu šūnu.
VEIKSMES PILNU DIENU!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru