svētdiena, 2012. gada 8. jūlijs

Iepērkos izdevīgi!

Pirms cilvēks iet pēc pirkuma, vispirms mājās izvērtē; ko tas man dos, cik vajadzīgs un cik tas izmaksās, lietos viens pats vai lietos visa ģimene, un pie kura saimnieka - pārdevēja iegādāsies kāroto pirkumu, jo pašam tāda mājās neaug, neražo..., nav tādas ražošanas iekārtas produkcijas pārstrādei, lai to varētu lietot jebkurā gadalaikā neskādējot veselībai? Tādas vajadzības cilvēkiem ir dažādas; vieni brauc norunātajā laikā pie ražotāja uz mājām, citi vienreiz nedēļā uz tirgu, cits katru rītu teciņiem dodas vai nu uz tirgu vai uz tuvāko lielveikalu blakus dzīvesvietai.
Cilvēks grib iegādāties Holikāna kapsulas, par tā vērtību ir lasījis internetā, n-tās reizes klausījies prezentāciju internetā un dakteru lekcijās, kaimiņu tante uzstājusi ar savu ieteikumu, pat poliklīnikas ārsts ieteicis lietot, jo:
*Holikāna kapsulas palielina 300 reizes žults izstrādi, kas ir ļoti svarīgi pie noēstā kumosa pārstrādes organismā, šķīdina sāļus.
*Restveratols (holikānā 1 kapsulā 2.5 mg) izvada sāli no asinīm.
*Holikāns izved mirušās šūnas (mirušo šūnu kapsēta ir liesa).
*Samazina asins spiedienu.
*Uzlabo asins sastāvu.
*Labvēlīgi darbojas uz kaulu sistēmu (lielās devās lietojot pusgada laikā "remontē" mugurkaulu un nav vajadzīga operācija).
*Pret vēža iedarbība.
*Pret radiāciju.
* Pie vēnu problēmām, cukura diabēts.
*Pēc insulta, uz sirds asinsvadiem attīroša iedarbība.
*Imunitātes stiprināšana.
*POZITĪVA IETEKME UZ VISU ORGANISMU.
...bet cena viņam liekas augsta. Sāk izvērtēt: "Ja lietosi profilaksei 1 kapsulu uz nakti visa gada garumā, visi procesi aknās mainīsies uz labu! SUPER!" Cilvēks grib būt vesels! Kontrolējot savu veselību, cilvēks kontrolē savu dzīvi.
Cik tas maksās? Vienā iepakojumā 60 kapsulas, vairumtirdzniecības cena 39.06 ls. 39.06 ls :60 kapsulas=0.65 ls 1 kapsula. Vienā kapsulā 2.5 mg restveratols, kas vienādojas ar 1 pudeli augstvērtīga sarkanvīna. Cik maksā augstvērtīgs sarkanvīns? No 4.50 -10.00 ls? Ja lietosi uzturā 1 pudeli sarkanvīna  katru dienu visa gada garumā, kas notiks aknās?Var kļūt par alkoholiķi tādā veidā.
Tādu pašu aritmētiku veicam ar Omega 3 izvērtēšanu.  1 iepakojums maksā 18.90 ls : 50 kapsulas = 0.38 ls 1 kapsula. Augstvērtīgās zivis un smiltsērkšķu eļļa arī ļoti dārgi izmaksās un katru dienu nesanāk lietot uzturā, bet Omega 3 lietos cilvēks regulāri un attīrīsies asinsvadi, stiprināsies šūnas apvalks,lieko šķidrumu izvada, žultsdzenoša, stiprina imunitāti. Lūk tā!!!  Profilaksei kopumā katru dienu tas izmaksā 1.03 ls, ja to neizdarīšu tagad un tūlīt, tad sāksies reiz lielas ķibeles un izmaksas, liekiem tēriņiem vieniniekam  klāt rakstīsies vairākas nullītes...
TĀPĒC IZVĒLOS RESTVERATOLU- HOLIKĀNA KAPSULAS UN NEPIESĀTINĀTĀS TAUKSKĀBES OMEGA3 NO KOMPĀNIJAS TIENS VESELĪGĀK UN IZDEVĪGĀK!
Attīrot asinsvadus cilvēks pilnvērtīgi pabaro organismu, uzlabo smadzeņu darbību, stiprina sirdi - vasarā, sirds aktivitātes laikā un nodrošina veselīgi baudīt skarbās ziemas skaistumus-NESLIMOT ZIEMĀ. Kā senāk latvietis rīkojās? Ragavas meistaroja-taisīja vasarā un ratus - ziemā?Kučieriem labu veselību, savu dzīvi kučierēt veselam i ziemu , i vasaru! Mēs katrs esam savas dzīves kučieris Dieva svētībā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru