sestdiena, 2012. gada 7. jūlijs

Kad esi laimīgs jūlija tveicē...

Tu cilvēks esi krietni cienījamā vecumā un pašā jūlija svelmē sēdi pie pusdienu galda ar patīkamu izsalkuma sajūtu gaidot jauno kartupeli no grāpi ieliekam šķīvī, krūzē rozā padzēriens- jaunā biete ar dažādiem zaļumiem kopā sablenderēts ar paniņām vai rūgušpienu vai kefīru, ārā termometrs +33 augstumos, tu esi apliets bez smakas sviedros, pa atvērto logu nejūt ienākam gaisu, bet reizēm tomēr vējš ieskrien apraudzīt saimi un "noslaukot" tev seju atkal ir prom...Tu jūties labi jūlija tveicē, tavi sirdspuksti ritmiski skaitot rāda tava mūža laiku, un tas rāda, cik pareizi ir dzīvots, ēsts un dzerts, smiets vai raudāts, vai esi rūpējies mīlestībā par sevi, neatdodot visiem visu un pats palicis bešā, tukšā nogurumā un nespēkā, ko sauc par bioloģisko vecumu. Un kā ir ar Tevi draugs? Ja tas ir tā apmēram un vēl labāk, tad ir ļoti labi.
  Tu esi par sevi rūpējies kopš bērnības (ļoti ideāli) , varbūt to sapratis un sācis pirms gadiem desmit, varbūt to gribi sākt darīt jau šodien?Apsveicami! Atceramies sakāmvārdu - "Labāk vēlāk nekā nekad."
Sirds asinsvadu un smadzeņu darbības traucējumi- slimības gadiem ilgi gatavojas (purva klusumā velni dzimstot?) un pienāk pēkšņi. Mums ir iespēja visus šos gadus darīt tā, lai pēkšņais brīdis neatnāktu. Mums taču to nevajag!
Vai tas ir iespējams?Ir iespējams! Obligāti asinsvadi jāattīra no sārņiem. Kur iespējams braukt, pa labu ceļu vai purvu? Purvu dažkārt izbrist kājām nav iespējams - noslīkt drīzāk kādā akacī, kur nu vēl braukt. Lai sagatavotu ceļu asins plūsmai, skābekļa piegādei visiem orgāniem mums efektīgi palīdzēs "vislabākie ceļa meistari" no kompānijas TIENS produkcijas klāsta nepiesātinātās taukskābes OMEGA 3 kapsulas un asinsvadu tīrītājs HOLIKĀNA kapsulas.
Esmu par vecu, lai to darītu. Vecumam nav ierobežojuma. Mēs taču gribam dzīvot visi veselīgi; mazs un jauns, liels un vecs,vidējie produktīvie gadi pašā raženībā?
Tāpēc lietderīgi lietot Omega3 profilaksei 3 kapsulas no rīta un 3 kapsulas vakarā. Ja cilvēks jūtas sliktāk, Omega3 var lietot līdz 10 kapsulām dienā. Ja gadījumā kādu ir piemeklējis insults, tad tikai pēc 6 mēnešiem pielietot Omega3.Omega3 obligāti jālieto sirds slimniekiem!
Omega3 funkcijas:
Attīra asinsvadus, baro smadzenes un uzlabo smadzeņu darbību.
Turpmāk to vajag dot cilvēkam;
vecuma vājprātu novērst,
pret onkoloģiju,
pret cukura diabētu,
 novājēšanai,
 satur vajadzīgos vitamīnus.
2.produkts no "labākajiem ceļa meistariem" ir HOLIKĀNS kapsulās.
Pasaulē cilvēki daudz gaļas lieto uzturā. Cilvēkiem kļūstot pilnīgiem nāk klāt vēl daudzas citas problēmas. Visās valstīs ir cilvēkiem sirds asinsvadu problēmas. Franči dzīvo tāpat kā pārējie ļaudis, bet slimību mazāk. KĀPĒC? Tāpēc ka lieto pie uztura sarkanvīnu.
Zinātnieki pievērsa uzmanību un secināja, ka vīnogu kauliņu ekstraktā ir viela RESTVERATOLS, kura labi iedarbojas uz sirds asinsvadiem;
attīroša iedarbība,
imunitātes stiprināšana,
pozitīva ietekme uz visu organismu.
Par to uzzināja kompānija TIENS, sāka studēt un izgatavoja holikānu, kur vienā kapsulā ir 2.5mg restveratols un ir līdzvērtīga ar 1 pudeli augstvērtīga sarkanvīna.
Iedzeri 1 kapsulu holikāna - uzņēmi organismā vajadzīgās vielas. Ar vīnu tā nenotiek. Restveratols labi iedarbojas uz asinsvadiem, arī no citām slimībām pasargā stiprinot imunitāti.
Kuram pāri 40 gadi, iesaku lietot patstāvīgi, kuram paaugstināts asins spiediens, obligāti jālieto holikāns, nepietiekama sirds darbība. Lietot 2 kapsulas 30' pirms ēšanas 3 reizes dienā= 6 kapsulas dienā. Profilaksei pietiks 2 kapsulas dienā, 1 kapsula arī būs labi. Labāk mazāk nekā nemaz!
Savā uzturā lietot augļus un svaigi spiestas sulas, dārzeņus, samazinot gaļas patēriņu (kas ir viens no liekā svara faktoriem) un vairāk kustību! Tīrs avota ūdens, citronūdens, minerālūdens bez gāzēm, kā arī strukturētais ūdens palīdzēs nogādāt skābekli katrai šūnai to izskalojot un padzirdot veldzē.
Atcerēsimies vēl vienu teicienu:"Nav sliktuma bez labuma." Sliktumam aizejot ierodas labums jebkurā situācijā. Tāpēc optimisma smaidā izejam katrs no savām grūtībām. Esot pacietīgi pret citu cilvēku kļūdām taupām savu veselību. ar TIENS kompānijas produkciju mēs vienmēr esam veseli! ...esam laimīgi jūlija tveicē dzerot zaļo tēju ar jasmīniem, kad sevī ieliktais jūtami redzams veselīgā enerģijā. INVESTĒ SAVĀ VESELĪBĀ-IEGUVUMS TAVS!Un kā ir ar Tevi, mans, vēl nezināmais draugs?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru